Wil jij een onvergetelijk jaar beleven en tegelijkertijd je CV versterken? Ben jij klaar om de allerleukste introductieweek van Nederland te organiseren? Word dan TOP Bestuur!

Solliciteren kan tot en met 30 april!

Algemeen

TOP Week is de introductieweek voor alle nieuwe Tilburgse studenten aan één van de hoger onderwijsinstellingen, Tilburg University, Avans of Fontys. Deze week is georganiseerd door en voor studenten.

TOP Week is al 44 jaar een begrip in Tilburg. Begonnen als klein initiatief, is TOP Week nu uitgegroeid tot het grootste studentenevenement van Tilburg. De nieuwe studenten maken tijdens TOP Week kennis met alle aspecten van het studentenleven in Tilburg. Elk jaar wordt de stad op zijn kop gezet door 4500 deelnemers die actief deelnemen aan TOP Week.
Een bestuursjaar bij TOP is dé kans om een jaar lang te ervaren hoe is het is om samen met zes andere bestuursgenoten een stichting te besturen en het grootste studentenevenement van Tilburg en omstreken te organiseren!

Informatieboekje en informatieavond

Hieronder kun je het informatieboekje over een bestuursperiode bij TOP vinden. Daarnaast zal er op 8 april een informatieavond plaatsvinden bij Café Van Horen Zeggen om 20:00 uur. Aanmelden kan via dit formulier!

TOP-Week-Bestuur-informatieborchure-2024

Solliciteren?

Solliciteren op de vacatures is mogelijk door een e-mail te sturen naar top@tilburguniversity.edu. Daarbij dien je het volgende te sturen:
– CV
– Een motivatiebrief waarin jij jezelf kort voorstelt (Wie ben je? Wat studeer je? Hobby’s? Interesses? Waarom moeten wij jou kiezen?) en waarin jij jouw voorkeur voor twee bestuursfuncties aangeeft met een korte motivatie.

Let op: Tijdens de sollicitaties worden de functies Logistiek Manager en Event Manager als één functie gezien. Wil je op deze functies solliciteren, zorg dat dat je ook nog je voorkeur voor een andere bestuursfunctie aangeeft in je motivatiebrief.

Naar aanleiding van jouw sollicitatie ontvang je van ons een uitnodiging per e-mail voor een sollicitatiegesprek.
De sollicitatiegesprekken worden gehouden in twee rondes:
Ronde 1 vindt plaats van 1 tot en met 8 mei.
Ronde 2 vindt plaats op 13 of 14 mei.

Vragen

Heb je nog andere vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar top@tilburguniversity.edu of stuur ons een bericht via onze sociale media kanalen.

Instagram: topweek013

Facebook: www.facebook.com/TOPweek

LinkedIn: TOP Week (Tilburg Orientation Program)