TOP Week is de introductieweek voor alle studenten die in September starten met hun studie in Tilburg. Deze week wordt niet alleen neergezet door 20 man organisatie, maar zij zullen ook hulp krijgen van 40 TOP Crew leden. Als TOP Crew lid heb je een belangrijke ondersteunende rol bij de organisatie van TOP Week. Je helpt bijvoorbeeld bij de registratie van deelnemers, achter de bar, bij de uitgifte van het avondeten, de op- en afbouw van alle TOP Evenementen en nog veel meer!

Meld je hier aan!

Shifts

TOP Week 2024 vindt plaats van 19 tot en met 23 augustus en tijdens TOP Week zal je als TOP Crew lid verschillende shifts draaien en krijg je buiten je shifts gratis toegang tot alle evenementen. Voor de start van TOP Week worden de TOP Crew leden in kleine groepen ingedeeld. Op die manier werk je tijdens de week veel samen met dezelfde mensen en leer je elkaar goed kennen. Mocht je je samen met iemand op willen geven en graag samen in een groep worden geplaatst, kun je dit aangeven bij je inschrijving!

Alle crewleden krijgen de shift van de registratie op maandag en helpen mee tijdens de cantus op woensdag. Naast deze shifts zijn er nog verschillende andere shifts tijdens de week. Voor het begin van de week ontvang je een draaiboek waarin staat in welke shifts je bent ingedeeld, met wie en wat je werkzaamheden tijdens die shift zullen zijn.

Voordelen

Als je crewlid bent tijdens TOP Week, doe je dat zeker niet voor niets. Niet alleen is het interessant om de organisatie van zo’n groot evenement van dichtbij mee te maken, het brengt ook leuke voordelen met zich mee. Als TOP crew:

  • Ontvang je een vergoeding voor jouw werkzaamheden tijdens TOP Week;
  • Ben je nauw betrokken bij de organisatie van de introductieweek in Tilburg voor 4.000 studenten en beleef je TOP Week vanaf de andere kant;
  • Leer je veel nieuwe mensen kennen tijdens verschillende sociale activiteiten voorafgaand aan TOP Week, waaronder de andere crewleden en de TOP Organisatie;
  • Wordt er speciaal voor jullie een TOP Crew Dag georganiseerd;
  • Krijg je gratis eten en drinken tijdens je shifts; 
  • Ben je aanwezig bij de legendarische TOP Cantus; 
  • Heb gratis je toegang tot alle evenementen gedurende de hele week;
  • Krijg je een TOP crew shirt;

Aanmelden

Ben jij 19 t/m 23 augustus beschikbaar en ben je enthousiast geworden om TOP Crew lid te worden? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier! Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar topvolunteers@uvt.nl of een berichtje sturen naar 06 42 09 21 70.

Krijg ik betaald als TOP Crew?

Als TOP Crew ontvang je een vergoeding van 75 euro. Daarnaast zal je ook tegoed krijgen om tijdens TOP Week te besteden en wordt er eten verzorgd tijdens je shift.

Mag ik op TOP Evenementen komen als ik niet werk?

Jazeker, als TOP Crew krijg je gratis toegang tot alle TOP Evenementen, ook als je geen shift hoeft te draaien.

Krijg ik TOP Kleding?

We willen graag dat TOP Crew herkenbaar is, daarom ontvang je van ons TOP Crew shirts.

Moet ik de hele week beschikbaar zijn?

Bij voorkeur ben je de hele week beschikbaar. Mocht er toch iets zijn, kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is.

Kan ik me samen met een vriend(in) opgeven?

In het inschrijfformulier kan je aangeven of je samen met een vriend(in) TOP Crew wilt worden en met wie.