TOP Week en TOP Winter Week worden georganiseerd door Stichting Tilburg Orientation Program (TOP). Het bestuur van TOP bestaat uit 7 enthousiaste studenten die zich een jaar lang inzetten om voor de nieuwe studenten in Tilburg een geweldige introductieweek neer te zetten. Daarnaast zetten 13 commissieleden zich vanaf maart een half jaar in om het bestuur te ondersteunen bij het organiseren van TOP Week.

Hieronder vind je meer informatie over de organisatie van TOP.


TOP Bestuur 2024

Bram Rekveld – Marc Jacobs – Maxine Schipper – Bram Haerkens – Noah Bouwhuis
Anouk van Horssen – Laura Dieterman

Het TOP Bestuur is een team van 7 enthousiaste studenten dat een jaar lang bezig is met de organisatie van 2 introductieweken. In oktober begint het bestuur met de voorbereidingen voor TOP Winter Week. De Winter Week vindt eind januari plaats en is de introductie week voor studenten die in februari beginnen aan hun studie. Na TOP Winter Week starten de voorbereidingen voor TOP Week in augustus. Bij de organisatie van TOP Week wordt het bestuur ondersteund door 13 commissieleden die in maart beginnen. De hulp van de commissieleden is hard nodig bij het organiseren van een evenement voor ruim 4.500 studenten.

Een bestuursjaar bij Stichting TOP is dé kans om een jaar lang te ervaren hoe het is om samen met 6 medebestuurders het grootste studentenevenement van Tilburg te organiseren

Hieronder is het huidige bestuur van TOP 2024 te zien:

Marc Jacobs

Voorzitter

Maxine Schipper

Vicevoorzitter & PR-Manager

Anouk van Horssen

Penningmeester

Noah Bouwhuis

Logistiek Manager

Bram Haerkens

Event Manager

Laura Dieterman

Interne Zaken

Bram Rekveld

Externe Zaken

Raad van Toezicht

Het TOP bestuur wordt gecontroleerd door de Raad van Toezicht. Deze controleert de verslagen en de begrotingen. Het TOP bestuur ontvangt advies van de Raad van Toezicht voordat deze tot actie overgaat. De Raad van Toezicht wordt voorgezeten door Féline de Vries en bestaat dit jaar uit de volgende personen:

  • Féline de VriesVoorzitter
  • Rob KroonFinancieel Expert
  • Bob van SoolingenJuridisch Expert

TOP Commissie

Samen met het TOP Bestuur zorgen de commissieleden ervoor dat TOP Week elk jaar weer een groot succes wordt! Als commissielid ben je vanaf half maart actief. In de periode maart tot en met juni ben je als commissielid parttime bezig. Het is daardoor goed te combineren met je studie. In de maanden juli en augustus ben je fulltime bezig als commissielid. Als commissielid bij stichting TOP zit je niet in één commissie, maar in twee commissies! Dit biedt een welkome afwisseling tussen de werkzaamheden en op deze manier leer je verschillende mensen kennen.

TOP commissies zijn in vele opzichten anders dan andere commissies. Je solliciteert namelijk om onderdeel te worden van de TOP organisatie, waarin je met zijn allen gezamenlijk toewerkt naar het hoogtepunt van het jaar: TOP Week. Je helpt als volwaardig lid van de organisatie mee om het grootste studentenevenement in Tilburg neer te zetten. Jij zorgt ervoor dat alle puzzelstukjes op de juiste plek liggen. Daarbij krijg je te maken met veel externe partijen. Je krijgt zodoende veel verantwoordelijkheden en genoeg uitdaging! Je zult jezelf niet alleen tegenkomen en ontwikkelen als persoon door het werken in een echte organisatie en uitdagende omstandigheden, maar ook heb je de ruimte om kennis en skills van je studie toe te passen in de praktijk.


Wil je in contact komen met TOP?

Neem contact met ons op