Spoorzone Dinner: Op de eerste avond van TOP Week eten alle deelnemers en mentoren samen bij Wagenmakerij. De TOP Organisatie maakt het eten buiten klaar en alle mentoren kunnen in de rij staan om het eten voor de hele groep op te halen. Wij scannen hun polsbandjes om de dieetwensen en allergieën van uw groepsleden te zien.

All Aboard: The Grand Opening: Na het eten is het tijd voor het openingsfeest van TOP Week. We beginnen de officiële opening van TOP Week 2023 met de TOP Dans!

Explore 013 Fair: Dinsdagmiddag krijg je de kans om op een leuke manier kennis te maken met allerlei verenigingen en bedrijven tijdens de Explore 013 Fair. Er zijn informatiestands, maar ook veel spelletjes te doen zoals hindernisbanen, opblaasbare spellen en waterspelletjes. Onder het genot van muziek kun je met je groep de hele middag op ontdekkingstocht langs de verschillende verenigingen, organisaties en bedrijven in Tilburg.

Sports & Chill: Maak kennis met meer dan 15 studentensportverenigingen die Tilburg rijk is. Probeer de sport uit en stel al je vragen, terwijl je afkoelt met een drankje in Olympia Sports Bar.

TOP Cantus: Woensdagmiddag is het tijd voor de legendarische TOP Cantus! De TOP Cantus is een feest waarbij alle deelnemers meezingen met de cantusband onder het genot van een drankje. Laat je verblinden en proef de geweldige sfeer tijdens dit TOP Week hoogtepunt!

Meet the Big 4: Elke namiddag maak je met je groep kennis met één van de studentenverenigingen in Tilburg. Je groep wordt ingedeeld bij T.S.R. Vidar, T.S.C. St. Olof, ESN of T.S.V. Plato. Op de vereniging krijg je een rondleiding om de vereniging te bekijken en te dineren.

TOP Festival: Het TOP Festival is de perfecte plek om donderdagmiddag door te brengen met je TOP Groep. In de Muzentuin zal er een groot podium zijn, bars, foodtrucks en zelfs een geheim podium zodat jij en je groep de hele dag kunnen dansen.

Open Parties: Op donderdagavond organiseren verschillende studenten-, studie- en sportverenigingen open feesten op verschillende locaties. Ontmoet mensen van allerlei verenigingen in Tilburg of ga gewoon naar een leuk feest naar keuze!

TOP Beach Bar: Op de laatste dag van TOP Week kun je met je groep de dag beginnen bij Arbie’s Beachhouse voor TOP Week’s eigen Beach Bar! Deze activiteit is de perfecte manier om na een intense week te chillen, af te koelen in het water, te zonnebaden onder het genot van muziek en cocktails, en weer op te laden voor het laatste TOP Week feest ’s avonds.

Final Stop: Neon Nightfall: Na een week vol plezier en het leren kennen van Tilburg en veel nieuwe mensen, eindigt TOP Week met een grandioos eindfeest.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment