ORGANISATIE

TOP Week en TOP Winter Week worden georganiseerd door Stichting Tilburg Orientation Program (TOP). De stichting wordt bestuurd door het TOP Bestuur. Een bestuur dat bestaat uit zeven enthousiaste studenten die zich een jaar lang inzetten om voor de aankomende studenten van Tilburg een geweldige introductieweek neer te zetten. Vanaf maart gaan ook 13 commissieleden meehelpen in de organisatie. Tijdens de week komen hier nog 30 “Supers” (oud organisatie), een TOP Crew van ongeveer 25 mensen en 450 mentoren bij. In totaal zijn er zo’n 550 studenten betrokken bij de mooiste week van Tilburg; TOP Week is voor en door studenten georganiseerd! 

Wil je meer informatie over de organisatie van TOP Week? Hieronder kun je meer informatie vinden per categorie. 

TOP Bestuur

Het TOP bestuur is een team van zeven enthousiaste studenten dat een jaar lang bezig is met de organisatie van twee introductieweken. Het bestuursjaar loopt van 1 oktober tot 30 september. Het bestuur is al vanaf oktober bezig met de organisatie van TOP Winter Week (instroom februari) en TOP Week (instroom augustus). Vanaf maart wordt het bestuur ondersteund door 13 commissieleden. Deze tijd en de hulp van de commissieleden heb je ook echt nodig, want het niet niks om een vijfdaags evenement voor ruim 3.500 eerstejaars neer te zetten. Een bestuursjaar bij Stichting TOP is dé kans om een jaar lang te ervaren hoe is het is om samen met zes medestudenten een stichting te besturen en het grootste studentenevenement van Tilburg te organiseren!

Het TOP Bestuur bestaat uit:
– Chairman: Suzanne Pluym
– Vice-Chairman/Secretary: Féline de Vries
– Treasurer: Florentijn van de Goor
– Logistics Manager: Britt Moeskops
– Event Manager: Kim de Wilde
– Internal Affairs: Joep Hurkmans
– External Affairs: Evy van Bree

Supers

Supers zijn oud-organisatieleden die met grote enthousiasme meehelpen tijdens de TOP Week. Elke dag zorgen zij er voor dat materialen op hun plek komen en helpen zij de organisatie met het opbouwen van evenementen. Ook zorgen ze dat de lunch op zijn plek komt en de afvalverwerking in de praktijk goed verloopt. En nog veel meer! Supers verzorgen daarnaast de legendarische TOP Dans. Je kunt de Supers herkennen aan hun roze T-shirts.

Raad van Toezicht

Het TOP bestuur wordt gecontroleerd door de Raad van Toezicht. Deze controleert de verslagen en de begrotingen. Het TOP bestuur ontvangt advies van de Raad van Toezicht voordat deze tot actie overgaat. De Raad van Toezicht bestaat dit jaar uit de volgende personen:


– Marcel van Ieperen
Directeur van de afdeling Marketing & Communicatie
– Anja Opdebeeck
Directeur Financiën en Bedrijfsvoering van Tilburg Law School
– Hans Gielen
Adjunct Directeur Division Academic Support Management, Staff and Support
– Edwin Hendriks
Financieel Expert
– Niels van de Ven
Juridisch expert
– Lonneke Sars
Afgevaardigde van Stichting TOP