TOP Week en TOP Winter Week worden georganiseerd door Stichting Tilburg Orientation Program (TOP). Het bestuur van TOP bestaat uit zeven enthousiaste studenten die zich een jaar lang inzetten om voor de aankomende studenten een geweldige introductieweek neer te zetten. Daarnaast zetten 12 commissieleden zich een half jaar in om de puntjes op de i te zetten.

Wil je meer informatie over de organisatie van TOP Week? Hieronder kun je meer informatie vinden per categorie. 


TOP Bestuur 2021

Van links naar rechts: Rianne Meiberg, Casper Willeboordse, Mart Senden, Loran van den Dungen, Ramsy Dhifallah, Janne Donkers & Lisa Saris.

Het TOP-bestuur is een team van zeven enthousiaste studenten dat een jaar lang bezig is met de organisatie van twee introductieweken. Het bestuursjaar loopt van 1 oktober tot en met 30 september. Het bestuur is vanaf oktober tot en met januari bezig met de organisatie van TOP Winter Week (instroom februari). Na TOP Winter Week gaat het bestuur aan de slag voor TOP Week in augustus. Vanaf maart wordt het bestuur ondersteund door 12 commissieleden. Deze tijd en de hulp van de commissieleden heb je ook echt nodig: het is niet niks om een vijfdaags evenement voor ruim 4.500 studenten neer te zetten. Een bestuursjaar bij Stichting TOP is dé kans om een jaar lang te ervaren hoe is het is om samen met zes medestudenten een stichting te besturen en het grootste studentenevenement van Tilburg te organiseren! Hieronder is het huidige bestuur van TOP 2021 te zien:

Loran van den Dungen

Voorzitter

Mart Senden

Vicevoorzitter / PR-manager

Ramsy Dhifallah

Penningmeester

Casper Willeboordse

Logistiek Manager

Janne Donkers

Event Manager

Rianne Meiberg

Interne Zaken

Lisa Saris

Externe Zaken

Raad van Toezicht

Het TOP bestuur wordt gecontroleerd door de Raad van Toezicht. Deze controleert de verslagen en de begrotingen. Het TOP bestuur ontvangt advies van de Raad van Toezicht voordat deze tot actie overgaat. De Raad van Toezicht wordt voorgezeten door Suzanne Pluym en bestaat dit jaar uit de volgende personen:

  • Piet van IerlandDirecteur van de afdeling Marketing & Communicatie
  • Anja OpdebeeckDirecteur Financiën en Bedrijfsvoering van Tilburg Law School
  • Hans GielenAdjunct Directeur Division Academic Support Management, Staff and Support
  • Edwin HendriksFinancieel Expert
  • Niels van de VenJuridisch Expert
  • Suzanne PluymAfgevaardigde van Stichting TOP

TOP Commissie

Samen met het TOP Bestuur zorgen de commissieleden ervoor dat TOP Week elk jaar weer een groot succes wordt! Als commissielid ben je vanaf half maart actief. In de periode maart tot en met juni ben je als commissielid parttime bezig. Het is daardoor goed te combineren met je studie. In de maanden juli en augustus ben je fulltime bezig als commissielid. Als commissielid bij stichting TOP zit je niet in één commissie, maar in twee commissies! Dit biedt een welkome afwisseling tussen de werkzaamheden en op deze manier leer je verschillende mensen kennen.

TOP commissies zijn in vele opzichten anders dan andere commissies. Je solliciteert namelijk om onderdeel te worden van de TOP organisatie, waarin je met zijn allen gezamenlijk toewerkt naar het hoogtepunt van het jaar: TOP Week. Je helpt als volwaardig lid van de organisatie mee om het grootste studentenevenement in Tilburg neer te zetten. Jij zorgt ervoor dat alle puzzelstukjes op de juiste plek liggen. Daarbij krijg je te maken met veel externe partijen. Je krijgt zodoende veel verantwoordelijkheden en genoeg uitdaging! Je zult jezelf niet alleen tegenkomen en ontwikkelen als persoon door het werken in een echte organisatie en uitdagende omstandigheden, maar ook heb je de ruimte om kennis en skills van je studie toe te passen in de praktijk.

Lisa Corstanje

Marline van Gaal
Nienke Lapien
Sydney Linders
Roosje Senden
Maxine Schipper
Lieve Khanna
Noortje Adriaans
Cynthia Maas
Florine Beentje
Timo van de Vijver

Veronique Coenen

Wil je in contact komen met TOP?

Neem contact met ons op