logo_00000

ORGANISATIE

TOP Week en TOP Winter Week worden georganiseerd door Stichting Tilburg Orientation Program (TOP). De stichting wordt bestuurd door het TOP Bestuur. Een bestuur dat bestaat uit zeven enthousiaste studenten die zich een jaar lang inzetten om voor de aankomende studenten van Tilburg een geweldige introductieweek neer te zetten. Vanaf maart gaan ook 12 commissieleden meehelpen in de organisatie. Tijdens de week komen hier nog 30 “Supers” (oud organisatie), 300 mentoren en 200 vrijwilligers bij. In totaal zijn er zo’n 550 studenten betrokken bij de mooiste week van Tilburg; TOP Week is voor en door studenten georganiseerd! 

Wil je meer informatie over de organisatie van TOP Week? Hieronder kun je meer informatie vinden per categorie. Heb je interesse in het TOP bestuur of een TOP commissie? Klik dan hier. 

TOP Bestuur

Het TOP bestuur is een team van zeven enthousiaste studenten dat een jaar lang bezig is met de organisatie van twee introductieweken. Het bestuursjaar loopt van 1 oktober tot 30 september. Het bestuur is al vanaf oktober bezig met de organisatie van TOP Winter Week (instroom februari) en TOP Week (instroom augustus). Vanaf maart wordt het bestuur ondersteund door 12 commissieleden. Deze tijd en de hulp van de commissieleden heb je ook echt nodig, want het niet niks om een vijfdaags evenement voor ruim 3.500 eerstejaars neer te zetten. Een bestuursjaar bij Stichting TOP is dé kans om een jaar lang te ervaren hoe is het is om samen met zes medestudenten een stichting te besturen en het grootste studentenevenement van Tilburg te organiseren!

Het TOP Bestuur bestaat uit:
– Chairman: Lonneke Sars
– Vice-Chairman/Secretary: Stijn van Munnen
– Treasurer: Danielle van der Wal
– Logistics Manager: Jasper van Kempen
– Event Manager: Lotte Wijnen
– Internal Affairs: Sanne Jorna
– External Affairs: Arlette Akkermans

Heb jij interesse in een bestuursjaar bij Stichting Tilburg Orientation Program of wil je meer informatie? Klik dan hier.

TOP Commissies

Samen met het TOP Bestuur zorgen de commissieleden ervoor dat TOP Week elk jaar weer een groot succes wordt! Als commissielid begin je vanaf maart. In de periode maart t/m juni ben je als commissielid parttime bezig. Het is daardoor goed te combineren met jouw studie. In de maanden juli en augustus ben je fulltime bezig als commissielid. Alle commissieleden bij stichting TOP zitten niet in één commissie maar in twee commissies. Dit biedt een welkome afwisseling tussen de werkzaamheden en op deze manier leer je verschillende mensen kennen.

TOP commissies zijn in vele opzichten anders dan andere commissies. Je solliciteert namelijk om onderdeel te worden van de TOP organisatie, waarin je met zijn allen gezamenlijk toewerkt naar het hoogtepunt van het jaar; TOP Week. Je helpt als volwaardig lid van de organisatie mee om het grootste studentenevenement in Tilburg neer te zetten. Het aantal puzzelstukjes wat in elkaar moet passen bij het organiseren van een groot evenement is enorm. Daarbij krijg je te maken met veel externe partijen. Je krijgt zodoende veel verantwoordelijkheden en genoeg uitdagingen! Je zult jezelf niet alleen tegenkomen en ontwikkelen als persoon door het werken in een echte organisatie en uitdagende omstandigheden, maar ook heb je de ruimte om kennis en skills van je studie toe te passen in de praktijk.

Heb jij interesse in een commissietijd bij Stichting Tilburg Orientation Program of wil je meer informatie? Klik dan hier.

Supers

Supers zijn oud-organisatieleden die met grote enthousiasme meehelpen tijdens de TOP Week. Elke dag zorgen zij er voor dat materialen op hun plek komen en helpen zij de organisatie met het opbouwen van evenementen. Ook zorgen ze dat de lunch op zijn plek komt en de afvalverwerking in de praktijk goed verloopt. En nog veel meer! Supers verzorgen daarnaast de legendarische TOP Dans. Je kunt de Supers herkennen aan hun roze T-shirts.

Raad van Toezicht

Het TOP bestuur wordt gecontroleerd door de Raad van Toezicht. Deze controleert de verslagen en de begrotingen. Het TOP bestuur heeft de toestemming van deze raad nodig voordat deze tot actie overgaat. De Raad van Toezicht bestaat dit jaar uit de volgende personen:
– Hedvig Niehoff
– Anja Opdenbeeck
– Hans Gielen
– Edwin Hendriks
– Niels van de Ven
– Jeroen Zevenbergen