TOP is weer op zoek naar 13 enthousiaste studenten die graag de vetste introductieweek neer willen zetten voor aankomende studenten! TOP heeft zes commissies die allemaal intensief samenwerken in de periode van maart tot en met augustus. In het onderstaand plaatje kun je zien welke commissies er zijn bij TOP en welke verantwoordelijkheden erbij horen.

 

Meer info?

Hieronder kan je het Commissie Informatiepakket vinden. Hierin staat alle informatie over de zes commissies die TOP rijk is. Verder wordt hier ook in gegaan op de structuur van de commissieperiode, de voordelen van het zijn van een commissielid bij TOP en de Commissie vergoeding.

Commissie Informatiepakket 2024

Solliciteren? Stuur je motivatie voor drie commissies en je CV op naar top@uvt.nl

 

Veel gestelde Vragen

Wanneer gaat TOP Week 2024 plaatsvinden?

TOP Week vindt plaats van maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus.

Kan ik nog op vakantie gaan als ik commissielid word bij TOP?

Jazeker! Als commissielid bij TOP heb je te maken met een parttime en een fulltime periode. Tijdens de fulltime periode heb je recht op 10 vakantiedagen (exclusief weekenden). Deze periode zal starten op 1 juli. In de periode tussen 1 juli en 4 augustus kun je dus zeker gebruik maken van deze vakantiedagen. Na 4 augustus is het helaas erg druk omdat TOP Week dan steeds dichterbij komt. Vanaf dat moment kun je dus niet meer op vakantie gaan.

Krijg ik een vergoeding als ik commissielid word?

Ja! Je zult een vergoeding ontvangen in de vorm van een commissiebeurs. Het bedrag hiervan staat nog niet officieel vast, maar zal minimaal €600 bedragen.

Hoe kan ik me aanmelden als commissielid?

Aanmelden doe je door een motivatiebrief te schrijven met 3 commissievoorkeuren en deze samen met je CV te sturen naar top@uvt.nl

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan TOP als commissielid?

De commissieperiode bij TOP zal beginnen op 12 maart. Tot 1 juli ben je parttime verbonden aan TOP. Gedurende periode zal TOP je slechts een aantal uur per week kosten. Een commissieperiode is dus zeer makkelijk te combineren met je studie. Na alle tentamens zal je fulltime aan de slag gaan voor TOP. De fulltime periode zal starten op 1 juli. Tijdens de fulltime periode ben je iedere doordeweekse dag van 10:00 tot 17:00 bezig voor TOP.

Ik zit in mijn eerstejaar. Kan ik commissielid worden?

Ja! Je kunt je altijd aanmelden bij TOP als je commissielid wilt worden.

Welke voordelen haal ik uit een commissieperiode bij TOP?

Je gaat een super toffe periode tegemoet. Je leert iedereen binnen stichting TOP ontzettend goed kennen en wordt een hechte groep. Het vergroten van je netwerk en je persoonlijke ontwikkeling zullen daarbij centraal staan. Daarnaast heb je als commissielid 5 jaar lang toegang tot de cantus en ben je na TOP Week 2024 als Super verbonden aan stichting TOP. Dat betekent dat je 2 jaar lang vrijblijvend mag helpen tijden TOP Week en ’s avonds alle feestjes kunt meepakken.

Kan ik TOP Mentor & TOP Commissielid worden?

Helaas kun je dit niet combineren. Tijdens TOP Week ben je namelijk ontzettend druk. Wel kun je bijvoorbeeld helpen met het werven van mentoren en/of helpen met het organiseren van de voorbereidingsdagen voor alle mentoren. Kijk daarom gerust in het informatiepakket voor meer informatie over de commissies of neem contact op met ons!