logo_00000

PROGRAMMA 

TOP Winter Week zal plaatsvinden op dinsdag 21 januari t/m vrijdag 24 januari 2020. Tijdens deze week ga je kennismaken met alle aspecten die Tilburg aan studenten te bieden heeft. Bij alle activiteiten staat het leren kennen van je studiegenoten centraal, aangezien je alle activiteiten samen bezoekt. Daarnaast staan het ontdekken van Tilburg als studentenstad en het levendige studentenleven centraal.

TOP Winter Week heeft gevarieerde activiteiten, zo ga je Tilburg ontdekken door een stadswandeling, een kroegentocht, en City Dinners. Ook leer je de verschillende studie-, sport- en studentenverenigingen en de Nederlandse cultuur kennen tijdens de Dutch Culture & Sports Afternoon, en probeer je enkele typisch Nederlandse sporten, zoals schaatsen. Natuurlijk kan je ook in de avonduren naar fantastische feestjes, zoals het opening- en eindfeest.

Bekijk de toelichting van het voorlopige programma hier. Voor meer informatie kan je hier klikken voor het programma boekje. 

Dinsdag

Op dinsdag staat de stad Tilburg centraal. Vandaag maak je een tour door de stad, word je geïntroduceerd aan verschillende bars en restaurantjes, en is er een openingsfeest om de start van TOP Winter Week te vieren.

Woensdag

Vandaag maak je kennis met de Nederlandse cultuur en word je geïntroduceerd tot de sportverenigingen in Tilburg. In de avond staat de stad weer centraal met een City Dinner en daarna een kroegentocht.

Donderdag

Op donderdag ligt de focus weer op de Nederlandse cultuur, gecombineerd met het Tilburgse studentenleven. In de middag ga je schaatsen, typisch Nederlands. Hierna ga je met z’n allen gezamenlijk een bodem leggen voor de TOP Winter Cantus die in de avond plaatsvindt.

Vrijdag

Op de vrijdagmiddag is een bezoek aan de Pathé bioscoop gepland. Hier kan iedereen relaxen na een intensieve week. De avond wordt afgesloten met een diner en een eindfeest, TOP OFF.