TOP Week 2021

Let op:

Voor de geel gemarkeerde activiteiten dien je te Testen voor Toegang. In de app kun je je persoonlijke agenda zien. Op basis daarvan kun je afspraken gaan inplannen bij Testen voor Toegang indien dat nodig is. Het kan zijn dat je meerdere malen naar dezelfde verenigingen dient te gaan en daardoor misschien een dag bij een vereniging mist. Dit is echter juist omdat er door COVID-19 capaciteitsrestricties zijn en dit niet op een andere manier ingeroosterd kan worden. Dit kan tevens betekenen wanneer je een (pre-)master student bent dat je wellicht niet ingeroosterd bent voor een (pre-)master diner.

TOP Week 2021 zal plaats vinden van maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus. Dit is de week voordat de colleges beginnen. Samen met de medestudenten van jouw studie maak je kennis met alle aspecten van het studentenleven in Tilburg.

Als je gaat beginnen aan een studie aan één van de hogescholen of aan de universiteit in Tilburg kan je meedoen aan TOP Week! Tijdens TOP Week krijg je elke avond een overheerlijk diner en krijg je minimaal 3 keer lunch tijdens TOP Week. Daarnaast krijg je toegang tot alle activiteiten die TOP Week organiseert en krijg je bij de registratie een leuke goodie bag! De inschrijfkosten voor TOP Week zijn €75,-.

Het geplaceerde scenario.

Het geplaceerde scenario houdt in dat er gewerkt wordt met Testen voor Toegang en met doorstroom evenementen. Daarbij gelden enkele eisen en restricties. De geel gemarkeerde activiteiten kun je enkel bijwonen met Testen voor Toegang. In het geplaceerde scenario dien je tijdens evenementen te blijven zitten. Tijdens deze evenementen hoef je geen 1.5 meter afstand te houden. Het is strict noodzakelijk dat je naar je eigen shift gaat. Indien je dit niet doet, wordt je toegang geweigerd. Je kunt vervolgens je persoonlijke programma zien in onze applicatie. De TOP Week applicatie kun je downloaden in de Play/Apple store. In de loop van volgende week zul je je inloggevens ontvangen.

Een activiteit met Testen voor Toegang

  • Alle deelnemers en mentoren kunnen een QR code laten zien (hieronder uitgelegd) voor binnenkomst.
  • Iedereen moet aan een tafel zitten. Zittend aan de tafel hoef je geen 1.5 meter afstand te houden.
  • De capaciteit is kleiner waardoor we in shifts gaan werken zodat iedereen naar dezelfde evenementen kan.

Testen Voor Toegang
Voor TOP Week zal je een QR code moeten laten zien van de Corona Check App. Met deze QR code kan TOP zien of de deelnemer of mentor besmettelijk is en zodra dit niet het geval is de deelnemer of mentor binnen laten. Je kunt de QR code op 3 manieren krijgen:

  • Je bent twee weken volledig gevaccineerd met een door de EMA goedgekeurd vaccin. Als je gevaccineerd bent willen we je vragen om voor de zekerheid een zelftest te doen.
  • Je bent in de afgelopen 24 uur negatief getest. Deze test kan je inplannen via Testen voor Toegang (www.testenvoortoegang.org).
  • Je bent in de afgelopen 6 maanden positief getest en bent inmiddels niet meer besmettelijk (in het bezit van een herstelbewijs).

Een doorstroom activiteit:

  • Je hoeft geen QR code te laten zien bij binnenkomst.
  • Tijdens deze activiteit moet er 1.5 meter afstand gehouden worden.
Het geplaceerde scenario voor TOP Week 2021

Maandag

Registratie

Tijdens de registratieochtend kom je voor het eerst in contact met je groepje. Hier leer je je medestudenten kennen en de mentoren die je de hele week zullen begeleiden. De tijd waarop je aanwezig dient te zijn, wordt later gecommuniceerd.

Diner

Geniet van heerlijke burgers met je groepje!

TOP ON

‘S avonds is het tijd voor het allereerste feest van TOP Week 2021: TOP ON! Dans en zing mee met de deuntjes van de verschillende artiesten die komen optreden tijdens het openingsfeest.

Symposium

Voel jij ook dat eindelijk ‘los’ mag, dat er na ruim een jaar van beperkingen ineens weer mogelijkheden zijn? En ben je benieuwd wat dat met jou en de samenleving doet? Begint het te bruisen of raak je juist verlamd door alle mogelijkheden? Kom dan naar dit event van Studium Generale waar wetenschappers en andere verrassende  sprekers hun licht laten schijnen over ‘Lust for Life’ en je als toetje ook nuttige tips geven om het meeste te halen uit de TOP Week en uit het studentenleven.

Dinsdag

Sportklasjes

Leer de verschillende studenten sportverenigingen kennen tijdens deze sportieve ochtend. Er zijn in totaal 23 studenten sportverenigingen dus er is genoeg aanbod!

Explore 013 fair

Tijdens de Explore 013 Fair leer je allerlei organisaties kennen door middel van spellen, denk aan studie- en studentenverenigingen, maar ook lokale kroegen of grote bedrijven. Naast de kraampjes kun je op deze dag verschillende leuke spellen doen met je groepje. Trotseren jullie de stormbaan? De buikschuifbaan? Blijf jij het langst zitten op de rodeo? Of worden jullie een levende voetbaltafel?

Meet The Big 4

Tilburg heeft vier studentenverenigingen: T.S.C. St. Olof, TSR Vidar, TSV Plato & I*ESN Tilburg. Tijdens Meet The Big 4 leer je alles over deze verenigingen en wat ze te bieden hebben.

(Pre-) Master Diner

Deze activiteit is speciaal voor pre-master en masterstudenten. Leer verschillende mede-studenten kennen en verbreed je netwerk!

Night at the Museum

Tilburg staat ook wel van oudsher bekend als de textielstad van Nederland. Wil je een avond cultuur snuiven en even net wat anders? Kom dan naar Night at the Museum bij het textielmuseum en ontdek de geschiedenis van de textielarbeid en daarnaast moderne exposities.

Woensdag

Walkthrough lunch

Even bijkomen? Geniet van een heerlijke lunch voordat de TOP Party gaat plaatsvinden.

TOP Party

Op woendag zal een van de grootste feestjes van de week plaatsvinden: de TOP Muziekbingo. De getallen op een klassieke bingokaart zullen worden vervangen door liedjes, die je tijdens de muziekbingo afstreept om zo snel mogelijk bingo te krijgen. Naast de bingo zal er genoeg entertainment zijn en zal je je medestudenten beter kunnen leren kennen!

Cultural Activity

Tijdens de culturele activiteit kan je je medestudenten leren kennen door middel van een leuke buiten- of binnen activiteit. Studenten hebben de keuze tussen een graffiti workshop buiten in de muzetuin of een middag Prison Island spelen en Jeu de Boulen bij Nondejeu. Let op: voor deze activiteiten geldt vol = vol.

Meet The Big 4

Tilburg heeft vier studentenverenigingen: T.S.C. St. Olof, TSR Vidar, TSV Plato & I*ESN Tilburg. Tijdens Meet The Big 4 leer je alles over deze verenigingen en wat ze te bieden hebben.

Donderdag

TOP Festival

Op de donderdagmiddag staat het grote TOP Festival op het programma. Tijdens dit festival in de muzetuin kun je genieten van verschillende drankjes en artiesten die komen optreden.

(Pre-) Master Diner

Deze activiteit is speciaal voor pre-master en masterstudenten. Leer verschillende mede-studenten kennen en verbreed je netwerk!

Meet The Big 4

Tilburg heeft vier studentenverenigingen: T.S.C. St. Olof, TSR Vidar, TSV Plato & I*ESN Tilburg. Tijdens Meet The Big 4 leer je alles over deze verenigingen en wat ze te bieden hebben.

Vrijdag

Into The Waves

Bijkomen van een intense week vol feest? Kom ontspannen bij deze unieke activiteit. Deze activiteit zit vol verrassingen die later nog bekend gemaakt gaan worden.

Workshops

Tijdens TOP Week worden ook verschillende workshops aangeboden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan LinkedIn training. Een rustige maar leerzame activiteit op de laatste middag van TOP Week 2021.

Meet The Big 4

Tilburg heeft vier studentenverenigingen: T.S.C. St. Olof, TSR Vidar, TSV Plato & I*ESN Tilburg. Tijdens Meet The Big 4 leer je alles over deze verenigingen en wat ze te bieden hebben.

TOP OFF

Het allerlaatste feest van TOP Week 2021. Het betreft een feest met een thema dat later nog bekend gemaakt gaat worden. Ga nog een keer los met je groepje en alle andere mede-studenten.

Nog vragen?

Stuur ons een berichtje!