TOP Week 2020

Van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus vindt er een digitaal programma plaats op het online platform. Tijdens de week zullen er ook offlineactiviteiten plaatsvinden. Meer informatie over de invulling van het offlineprogramma en de precieze tijden worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Naar aanleiding van de maatregelen aangekondigd in de persconferentie van 6 augustus 2020, is het nog niet duidelijk welke TOP-activiteiten er offline kunnen plaatsvinden. De offline activiteiten die nu in het programma staan, zijn daardoor onder voorbehoud Let op: er is een maximum capaciteit per activiteit.

Let op: er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit programma. Dit programma is onder voorbehoud. Er kunnen nog aanpassingen worden gemaakt aan bijvoorbeeld de tijdsplanning. Informatie over de Programma Introducties ontvang je van de faculteit waaraan je gaat studeren. Na inschrijving voor TOP Week, ontvang je een programmaboekje met meer gedetailleerde informatie over alle activiteiten.

Programma per dag

Maandag

Op maandagochtend worden alle nieuwe studenten online welkom geheten tijdens een gezamenlijke aftrap van het academisch jaar. Daarna ontvang je studie-gerelateerde informatie tijdens jouw Programma Introductie*. Aanwezigheid bij jouw Programma Introductie is verplicht. In de middag leer je je mentorgroepje kennen door middel van een kennismakingsactiviteit, Meet Your Family, en de Uni-Life Pubquiz! De Uni-Life Pubquiz vindt online plaats. De prijzen zijn de moeite waard!

Dinsdag

In de ochtend krijg je informatie over jouw studie tijdens de Programma Introductie*. Het is verplicht om hierbij aanwezig te zijn. Wil je actief worden naast je studie en kennismaken met alle studie-, sport-, en studentenverenigingen? Bezoek dan de Explore 013 Online Fair! Hier kun je kennismaken met alle studenten-, studie-, en sportverenigingen die Tilburg rijk is. ’s Avonds kun je kennismaken met een van de vier grote studentenverenigingen in Tilburg tijdens “Meet the Big Four”. .

Woensdag

In de ochtend krijg je informatie over jouw studie en Tilburg University tijdens de Programma Introductie*. Het is verplicht om hierbij aanwezig te zijn. In de middag kun je alle hotspots bekijken die Tilburg rijk is tijdens de Online Stadstour. Je hebt ook de mogelijkheid om de stad in levende lijven te ontdekken. De fysieke Stadstour is verspreid over de week; hier zal je later meer informatie over krijgen. Hierna volgt er weer een “Meet the Big Four”, waar je kennis kunt maken met een van de vier grote studentenverenigingen in Tilburg. In de avond volgt de beroemde TOP Cantus! Dit jaar digitaal, maar zeker even spectaculair!

Donderdag

’s Ochtends vindt er wederom een Programma Introductie* plaats. Hierna kun je jouw sportieve kant laten zien en kennismaken met de studentensportverenigingen tijdens de Sports Class. Je kunt thuis een online sportles volgen, of (fysiek) samen met je groepje sporten op een van de sportvelden van het Tilburg University Sports Center. In de middag kun je weer kennismaken met een van de vier studentenverenigingen tijdens “Meet the Big Four”. We sluiten de dag af met een Symposium, waar het thema “Onzekerheid” wordt toegelicht vanuit verschillende perspectieven. Je kunt het Symposium online volgen.

Vrijdag

Vrijdag staat volledig in het teken van TOP-activiteiten. ’s Ochtends kun je jouw personal skills nog verder ontwikkelen in verschillende workshops. Deze workshops zijn online te volgen. Hierna kun je voor de laatste keer kennismaken met een van de vier studentenverenigingen in Tilburg. Na het laatste “Meet the Big Four” kan je al jouw vragen stellen aan alle studenten-, studie-, en sportverenigingen tijdens het online vragenuurtje. In dit online vragenuurtje heb je de mogelijkheid om de vereniging naar jouw interesse nog beter te leren kennen, en actief te worden in het Tilburgse studentenleven! Op deze manier kun je jouw studententijd naar een nog hoger niveau tillen. TOP Week sluiten we af met een knallend online TOP Festival om zo jouw studentenleven in te luiden!

* Programma Introducties worden niet georganiseerd door TOP Week. Deze worden georganiseerd door de faculteit waaraan je gaat studeren en zijn verplicht om bij te wonen. De start- en eindtijden voor de Programma Introductie kunnen per studie en faculteit verschillen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden door de faculteit waaraan je gaat studeren.

DISCLAIMER

In verband met de maatregelen rondom COVID-19, heeft TOP Week dit jaar een fysiek en digitaal programma. De basis van het programma is online en wordt aangevuld met een aantal offline activiteiten. Het online programma kan altijd plaatsvinden, ongeacht de maatregelen omtrent COVID-19. De offline activiteiten zullen in lijn zijn met de richtlijnen van het RIVM. Tijdens TOP Week ontvang je alle informatie over het studentenleven in Tilburg. Dit betekent dat je niet alleen alle studie-gerelateerde informatie ontvangt, maar ook kunt deelnemen aan sociale activiteiten. Via deze sociale activiteiten zal je je medestudenten van jouw studie leren kennen en maak je kennis met alle aspecten van Tilburg als studentenstad. Op deze manier ben je volledig voorbereid op de start van jouw studentenleven! Op deze pagina (zie onderstaand) vind je ook meer informatie over alle offline en online programmaonderdelen per dag.

Voor offline activiteiten zal je je moeten inschrijven in een tijdslot. Op deze manier kan iedereen op een veilige manier kennismaken met alle aspecten van het Tilburgse studentenleven. Als je je inschrijft voor TOP Week, ontvang je vanzelf bericht wanneer je je kan inschrijven, voor welke evenementen en op welke manier je dit kan doen.

Nog vragen?

Stuur ons een berichtje!