logo_00000

PROGRAMMA 

TOP Winter Week zal plaatsvinden van dinsdag 21 janauri t/m vrijdag 24 janauri. Tijdens deze week ga je kennismaken met alle aspecten die Tilburg aan haar studenten kan bieden. Centraal bij alle activiteiten staat het leren kennen van je studiegenoten aangezien je alle activiteiten samen bezoekt. Daarnaast staan het ontdekken van Tilburg als studentenstad en het levendige studentenleven centraal.

TOP Winter Week heeft gevarieerde activiteiten, zo ga je Tilburg ontdekken door een stadswandeling, een kroegentocht, en City Diners. Ook leer je de verschillende studie-, sport- en studentenverenigingen kennen tijdens de sport middag, de Nederlandse cultuur tijdens de Dutch Culture Market, en probeer je enkele typische Nederlandse sporten zoals schaatsen. Natuurlijk kan je ook in de avonduren naar fantastische feestjes, zoals de opening en eindfeesten.

Bekijk de toelichting van het voorlopige programma onderdeel hier:

Dinsdag

Op dinsdag staat de stad Tilburg leren kennen centraal. Vandaag maak je een tour door de stad, wordt je geintroduceerd aan verschillende barren en restaurantjes, en is er een openingsfeest om de start van de TOP Winter Week te vieren.

Woensdag

Woensdag gaat het over het introduceren van de Nederlandse cultuur en de sportverenigingen in Tilburg. In de avond staat de staat weer centraal met een City Diner and daarna een kroegentocht.

Donderdag

Op donderdag is the focus weer op de Nederlandse cultuur gecombineerd met het Tilburgse studentenleven. In de middag ga je schaatsen, typisch Nederlands, hierna ga je met zz’n alle gezamelijk een bodem leggen voor de TOP Winter Cantus die in de avond plaats vindt.

Vrijdag

Op de vrijdagmiddag is een bezoek aan de Pathé bioscoop gepland. Hier kan iedereen relaxen na een intensieve week. De avond wordt afgesloten met een City Diner en een eind feest.