Let op: Om deel te nemen aan de offline activiteiten tijdens TOP Winter Week, moet je een COVID Certificaat (QR-code) laten zien in de CoronaCheck App of in een applicatie van het land waar je woont (check van tevoren of deze QR-code geldige is in Nederland). Dit betekent dat je een negatieve testuitslag, bewijs van vaccinatie tegen COVID-19 of bewijs van herstel van COVID-19 nodig hebt.

TOP Winter Week 2022 zal plaatsvinden van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 januari. Dit is de week voordat de colleges beginnen. In deze week leer je jouw medestudenten, Nederland, de stad Tilburg en het leven van een student kennen. TOP Winter Week is zo de beste start van jouw studententijd in Tilburg!

Als je in februari gaat beginnen aan je studie aan Tilburg University kun je meedoen aan TOP Winter Week! De inschrijfkosten voor TOP Winter Week zijn €30,-. Voor deze prijs krijg je toegang tot alle activiteiten die worden georganiseerd tijdens de Winter Week, krijg je een TOP goodie bag en verzorgen wij voor een aantal dagen het diner of lunch.

Het programma zal geheel in lijn zijn met de maatregelen van het RIVM. TOP staat in contact met zowel de gemeente Tilburg als met Tilburg University om te zorgen dat alles goed verloopt. De komende tijd zullen er regelmatig updates worden geplaatst over de invulling van TOP Winter Week 2022.

Let op: De precieze tijden van de programmaonderdelen zullen binnenkort online komen.


Het hybride scenario voor TOP Winter Week 2022

Nog vragen?

Stuur ons een berichtje!