logo_00000

PROGRAMMA 

TOP Week 2019 is dit jaar van maandag 19 augustus t/m vrijdag 23 augustus. Tijdens deze week ga je kennismaken met alle aspecten die Tilburg aan haar studenten kan bieden. Centraal bij alle activiteiten staat het leren kennen van je studiegenoten aangezien je alle activiteiten samen bezoekt. Daarnaast staan het ontdekken van Tilburg als studentenstad en het levendige studentenleven centraal. De week heeft gevarieerde activiteiten. Zo ga je Tilburg ontdekken door “Experience Tilburg” en de kroegentocht, leer je de verschillende verenigingen kennen door o.a. namiddagprogramma’s, ga je tijdens de Recharge Lunch eten op de groene campus van Tilburg University, kun je genieten van een buitenbioscoop, en een Tilburgse TOP Cantus. 

Check hieronder het programma van vorig jaar voor een impressie van de activiteiten.

Maandag

TOP Week start met de registratie van jou als deelnemer. Nadat je je online hebt ingeschreven ontvang je per e-mail je e-ticket. De informatie over het tijdstip dat je je dient te registeren in het Sports Center van Tilburg University ontvang je vlak voor TOP Week. Tijdens de registratie ontvang je twee bandjes (een deelnemersbandje en een leeftijdsbandje) en het TOP tasje. Deze bandjes heb je nodig tijdens de hele week, aangezien het je toegangsbewijs is voor alle activiteiten. Tijdens de registratie ontvang je jouw “groepsnummer” (een kleur + nummer). Na de registratie ga je naar het “zoek je groepje” veld waar je mentoren op je wachten. 

Op maandag wordt TOP Week groots geopend met een Kick Off. Alle nieuwe studenten worden welkom geheten door de wethouder van de gemeente Tilburg en de Rector Magnificus van Tilburg University. Deze Kick Off vindt plaats in het centrum van Tilburg. Vanuit de Kick Off ga je met jouw groepje kennismaken met de stad Tilburg door middel van Experience Tilburg. Deze activiteit laat je de verschillende lokale hotspots in Tilburg zien met behulp van een interactief spelelement. Bij de locaties krijgt jouw groepje opdrachten die te maken hebben met de locatie of het gebied, die je moet volbrengen waarmee je punten kunt verdienen. Het beste samenwerkende groepje komt uiteindelijk als winnaar uit de strijd. Je eindigt met je groepje in de Wagenmakerij (Spoorzone) waar een overheerlijke barbecue staat te wachten. Eén ding is zeker; Experience Tilburg brengt jullie gegarandeerd naar de meest leuke en bijzondere plekken van Tilburg. 

De barbecue vindt plaats in de Wagenmakerij. Je neemt hieraan deel met je groep en buiten staat een team klaar om het avondeten te bereiden. De mentoren kunnen bij het team de barbecue voor het hele groepje ophalen. Zorg ervoor dat je bij je inschrijving duidelijk je allergie- en dieetwensen hebt gegeven. 

TOP-ON is het officiële openingsfeest van TOP Week. Je leert deze avond de TOP dans en diverse artiesten zorgen voor een feestelijke avond. 

 

Dinsdag

Op dinsdag wordt de Decathlon Sports Day met lunch (12:30 – 13:30 uur) in het Leijpark georganiseerd. Tijdens deze middag staan er de meest uiteenlopende partijen met ludieke (opblaas)spellen om jou op kennis te laten maken met alles wat Tilburg jou te bieden heeft. Zo staan er naast de studie-, studenten- en sportverenigingen ook politieke partijen en commerciële bedrijven. 

In de namiddag verplaats je je met je groep naar 1 van de 4 studentenverenigingen. Check van tevoren in de TOP applicatie welke vereniging je gaat bezoeken. Het namiddagprogramma bestaat minimaal uit een rondleiding op de sociëteit, avondeten en aanvullende kennismakingsactiviteiten. Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers om in de namiddag kennis te maken met alle sportverenigingen bij de Olympia Sports Bar. Ook hier bestaat het namiddagprogramma uit minimaal een kennismaking met de sportverenigingen, avondeten en aanvullende kennismakingsactiviteiten. 

Om je echt thuis te voelen in Tilburg moet je natuurlijk weten wat de stad ’s avonds te bieden heeft. Tijdens de Pub Crawl hebben alle kroegen in het centrum van Tilburg hun kroegen voor jullie opengesteld. Je mentoren ontvangen een kaart met een route die jullie leidt langs zes verschillende studentenkroegen. Let erop dat je op het aangewezen tijdstip aanwezig bent in de betreffende kroegen zodat je je gratis consumptie niet misloopt.

Woensdag

Donderdag

Vrijdag