Inschrijven

Wil jij ook onderdeel zijn van het grootste studentenevenement in Tilburg? Schrijf je dan hier in om vrijwilliger te worden! Vrijwilligers kunnen zich tot 19 augustus inschrijven. De online inschrijvingen voor deelnemers en mentoren zijn helaas gesloten.

Wil je toch nog meedoen aan TOP Week 2018 als deelnemer? Dat kan! Maak alvast een TOP account aan en stuur een  e-mail naar topregistratie@tilburguniversity.edu. Je kunt tot en met 17 augustus e-mailen.  Vervolgens krijg je meer informatie over de registratie op maandag 20 augustus, waarna je word toegevoegd aan een groepje met medestudenten van jouw studie en kan je direct meedoen aan het programma van TOP Week. De deelnemersbijdrage is 75 euro. Je kunt pinnen of contant betalen.

Deelnemers Vrijwilligers Mentoren

 


2 Comments

Maarten Wijnands

05/01/2018 at 1:23 pm

Wij, Maarten Wijnands en Joost Klabbers, zijn allebei op exchange geweest afgelopen semester en wisten daardoor niet dat de inschrijvingen voor TOP mentor zo vroeg zouden sluiten.. Wij willen nog steeds supergraag samen TOP mentor worden, omdat het ons nog steeds heel erg leuk lijkt om een groep eerstejaars studenten wegwijs in Tilburg te maken! Daarom vroegen we ons af of er nog een mogelijkheid is dat wij toch nog TOP mentor kunnen worden?

Secretaris

23/01/2018 at 2:00 pm

Hee Maarten en Joost, de inschrijvingen voor de TOP Winter Week 2018 zijn inderdaad gesloten. Gelukkig gaan de inschrijvingen voor mentoren in de zomer TOP Week 2018 eind maart open dus wees er dan op tijd bij!

Leave a Reply

Like us on Facebook!

Error occured while retrieving the facebook feed

Nog...