Inschrijven

Wil jij ook onderdeel zijn van het grootste studentenevenement in Tilburg? Schrijf je dan hier in om deelnemer, mentor of vrijwilliger te worden!

 

De inschrijvingen voor TOP mentoren voor 2018 zijn nu geopend!

REGISTREER HIER!

2 Comments

Maarten Wijnands

05/01/2018 at 1:23 pm

Wij, Maarten Wijnands en Joost Klabbers, zijn allebei op exchange geweest afgelopen semester en wisten daardoor niet dat de inschrijvingen voor TOP mentor zo vroeg zouden sluiten.. Wij willen nog steeds supergraag samen TOP mentor worden, omdat het ons nog steeds heel erg leuk lijkt om een groep eerstejaars studenten wegwijs in Tilburg te maken! Daarom vroegen we ons af of er nog een mogelijkheid is dat wij toch nog TOP mentor kunnen worden?

Secretaris

23/01/2018 at 2:00 pm

Hee Maarten en Joost, de inschrijvingen voor de TOP Winter Week 2018 zijn inderdaad gesloten. Gelukkig gaan de inschrijvingen voor mentoren in de zomer TOP Week 2018 eind maart open dus wees er dan op tijd bij!

Leave a Reply

Like us on Facebook!

TOP Week

2 days 13 hours ago

SOLLICITEER VOOR TOP BESTUUR

Wil jij het grootste studentenevenement van Tilburg organiseren? Ben jij in voor een uitdaging en klaar voor een onvergetelijke ervaring als deel van een zevenkoppig bestuur?

Wil je meer weten over een bestuursjaar bij Stichting Tilburg Orientation Program? Kom dan naar de informatieavond op 24 april om 20:30 uur in Café Philip, of bekijk het informatiepakket op onze website (https://www.top-week.nl/organisatie/bestuur/).

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd een email sturen naar top@uvt.nl, een whatsappje sturen naar 06-42092170 of kom langs op de bestuurkamer (E2.02).

Nog...