logo_00000
Deelnemer

Schrijf je in als deelnemer, dit kan vanaf 27 mei tot en met 9 augustus!

Mentoren

Schrijf je in als mentor, dit kan vanaf 25 maart tot en met 7 april!

TOP Crew

Schrijf je in als TOP Crew, dit kan vanaf 25 maart!

TOP Mentor

De mentorinschrijvingen zijn open van 25 maart t/m 7 april! Je kunt je hier opgeven als mentorkoppel. Let op: één van de twee schrijft zich in via het online inschrijfsysteem en de andere persoon ontvangt een link per e-mail waarmee hij/zij zich ook kan inschrijven. De voorkeur gaat uit naar een mentorkoppel met dezelfde studie i.v.m. de begeleiding van groepjes die ingedeeld zijn op basis van de studie. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Wanneer je na je sollicitatiegesprek wordt gekozen als mentor, ben je verplicht op een van de voorbereidingsdagen aanwezig te zijn. De voorbereidingsdagen worden dit jaar gehouden op vrijdag 26 juli en vrijdag 2 augustus.

TOP Crew

Afgelopen jaren hebben wij gewerkt met een grote groep vrijwilligers van ongeveer 250 man. Dit jaar gaat dat veranderen: je kunt bij TOP Crew horen, dat uit een kleine groep studenten zal bestaan. Je zal nauw betrokken zijn bij de organisatie van TOP Week 2019. Hier staat een mooie beloning tegenover. Onder het kopje ‘organisatie’ op de website staan alle voordelen op een rijtje. Inschrijven voor TOP Crew kan hier vanaf 25 maart.