Inschrijven

Wil jij ook onderdeel zijn van het grootste studentenevenement in Tilburg? Schrijf je dan hier in om deelnemer, mentor of vrijwilliger te worden!

 

De inschrijvingen voor TOP mentoren voor 2018 zijn helaas gesloten, maar je kan je altijd nog aanmelden om vrijwilliger te worden!


4 Comments

Dianne Burgess

24/05/2017 at 10:24 am

Beste lezer,

Beste lezer,

het lijkt mij superleuk om vrijwilliger te zijn bij de topweek biercantus, hier zou ik me dan ook graag voor inschrijven! Dit zou ik het liefste samen doen met Jolie Muhar of Daphne Duister.

Met vriendelijke groet,
Dianne Burgess

Nienke Bos

04/07/2017 at 9:41 pm

Beste,

Zojuist heb ik mij aangemeld voor mijn pre-master aan de universiteit Tilburg en ik wilde mij direct aanmelden voor de TOP week. Is het nog mogelijk om toch nog deel te nemen? Ik kom niet uit Tilburg dus het zou voor mij erg fijn zijn om op deze manier mensen te ontmoeten.

Zou ik met iemand kunnen spreken om te kijken of we dit mogelijk nog op kunnen lossen?

Secretaris

07/07/2017 at 11:26 am

Beste Dianne,
Bedankt voor je interesse. Inschrijven voor vrijwilligers gaat via de site. Hier kun je je inschrijven: https://www.top-week.nl/inschrijven-vrijwilligers/

Tot dan!

Secretaris

07/07/2017 at 11:46 am

Beste Nienke,
Je kunt je nog tot 14 augustus inschrijven.

Tot dan!

Leave a Reply

Like us on Facebook!

TOP Week

2 days 8 hours ago

Are you looking for adventure? Would you like to meet students from all over the world? Would you like to guide international students? Then becoming a Mentor or Buddy might be something you like! More info at www.iesntilburg.nl/join

Nog...