Sponsormogelijkheden TOP Week

Van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus 2017 organiseert het Tilburg Orientation Program (TOP) voor de 37ste keer TOP Week, voorheen bekend als de TIK-week. Dit is dé Tilburgse introductieweek waaraan zowel alle toekomstige eerstejaars- en masterstudenten van Tilburg University als toekomstige eerstejaarsstudenten van Fontys Hogescholen en Avans Hogeschool kunnen deelnemen. TOP Week heeft een bereik van ruim 3.000 aankomende en ongeveer 1000 huidige studenten, wat uitkomt op een totaal van 4.000 studenten.

Gedurende vijf dagen maken deelnemers kennis met de stad en alle andere aspecten van het studentenleven. Voor aankomende studenten is dit dé ideale manier om aan hun studententijd te beginnen.

Waarom sponsoren als bedrijf

Voor u is TOP Week een unieke kans om uw bedrijf te promoten onder de studenten van Tilburg, maar ook bij de inwoners van Tilburg. De verscheidene activiteiten van TOP Week vinden namelijk plaats op prominente locaties in Tilburg, zoals het . Jaarlijks sluiten diverse ondernemingen zich aan bij TOP Week. Door toe te treden tot de ‘TOP-familie’ kunt ook u profiteren van diverse voordelen:

Samenwerkingsvoordelen

U krijgt de mogelijkheid om uw naam te verbinden aan verscheidene onderdelen van het grootste meerdaagse studentenevenement van Tilburg.

U krijgt de kans om naamsbekendheid te creëren en een goede eerste indruk te maken bij ruim 4.000 studenten.

U krijgt de kans om naamsbekendheid en zichtbaarheid onder alle inwoners van Tilburg te creëren, aangezien Tilburg vijf dagen lang in het teken staat van TOP Week. Daarnaast krijgt TOP Week aandacht in de (regionale) pers, waardoor de mogelijkheid van het verkrijgen van naamsbekendheid verder reikt dan Tilburg.

U krijgt de bovengenoemde naamsbekendheid en zichtbaarheid voor een relatief lage investering,

U werkt samen met een professionele organisatie die verbonden is aan Tilburg University.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Klinkt dit interessant en wilt u meer informatie over onze sponsormogelijkheden? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze sponsormogelijkheden zijn zeer divers en wij staan uiteraard altijd open voor ideeën. Wij gaan graag met u om tafel zitten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!


Contactgegevens:

Bregje de Jong
External Affairs
Tilburg Orientation Program 2017

Telefoon: (013) 466 28 49
E-mail: top@tilburguniversity.edu

 


Like us on Facebook!

TOP Week

16 hours 5 minutes ago

-- ENGLISH BELOW --

TOP is druk bezig met de organisatie van een onvergetelijke TOP Week! 013 Straatjes en Citymarketing Tilburg hebben het spel Experience Tilburg ontwikkeld, waardoor je de stad Tilburg beter leert kennen! Het spel neemt je mee naar de verborgen plekken en uithoeken waar meer bloeit en broeit dan je denkt. Hieronder kunnen jullie alvast 2 locaties zien die jullie zullen gaan bezoeken.

---------------------------------------------------------------------------------

TOP Week is busy with the organization of an unforgettable TOP Week! 013 Straatjes and Citymarketing Tilburg developed a game Experience Tilburg, which will help you to get to know the city of Tilburg. With the help of a board game and a map, your group will hunt for hidden spots and remote parts of the city of Tilburg: cultural, culinary, and vibrant places where more is going on than you would think. Down below you can see 2 locations which you will visit.

Nog...