Sponsormogelijkheden TOP Week

Van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus 2018 organiseert het Tilburg Orientation Program (TOP) voor de 38ste keer TOP Week, voorheen bekend als de TIK-week. Dit is dé Tilburgse introductieweek waaraan zowel alle toekomstige eerstejaars- en masterstudenten van Tilburg University als toekomstige eerstejaarsstudenten van Fontys Hogescholen en Avans Hogeschool kunnen deelnemen. TOP Week heeft een bereik van ruim 3.000 aankomende en ongeveer 1000 huidige studenten, wat uitkomt op een totaal van 4.000 studenten.

Gedurende vijf dagen maken deelnemers kennis met de stad en alle andere aspecten van het studentenleven. Voor aankomende studenten is dit dé ideale manier om aan hun studententijd te beginnen.

Waarom sponsoren als bedrijf

Voor u is TOP Week een unieke kans om uw bedrijf te promoten onder de studenten van Tilburg, maar ook bij de inwoners van Tilburg. De verscheidene activiteiten van TOP Week vinden namelijk plaats op prominente locaties in Tilburg, zoals het . Jaarlijks sluiten diverse ondernemingen zich aan bij TOP Week. Door toe te treden tot de ‘TOP-familie’ kunt ook u profiteren van diverse voordelen:

Samenwerkingsvoordelen

U krijgt de mogelijkheid om uw naam te verbinden aan verscheidene onderdelen van het grootste meerdaagse studentenevenement van Tilburg.

U krijgt de kans om naamsbekendheid te creëren en een goede eerste indruk te maken bij ruim 4.000 studenten.

U krijgt de kans om naamsbekendheid en zichtbaarheid onder alle inwoners van Tilburg te creëren, aangezien Tilburg vijf dagen lang in het teken staat van TOP Week. Daarnaast krijgt TOP Week aandacht in de (regionale) pers, waardoor de mogelijkheid van het verkrijgen van naamsbekendheid verder reikt dan Tilburg.

U krijgt de bovengenoemde naamsbekendheid en zichtbaarheid voor een relatief lage investering,

U werkt samen met een professionele organisatie die verbonden is aan Tilburg University.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Klinkt dit interessant en wilt u meer informatie over onze sponsormogelijkheden? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze sponsormogelijkheden zijn zeer divers en wij staan uiteraard altijd open voor ideeën. Wij gaan graag met u om tafel zitten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!


Contactgegevens:

Ilona van Berlo
External Affairs
Tilburg Orientation Program 2018

Telefoon: (013) 466 28 49
E-mail: top@tilburguniversity.edu

 


Like us on Facebook!

TOP Week

5 days 11 hours ago

[ENGLISH BELOW]

Nog maar 6 nachtjes slapen en dan gaat de TOP Winter Week 2018 van start! Deze week staat volledig in het teken van integratie van exchange- en degree studenten. Activititeiten hebben daarom de focus op Nederlandse cultuur, de stad Tilburg en het Tilburgse studentenleven.

Tijdens de week wordt er gewerkt met KNIP Cashless Events. Via deze link <https://www.top-week.nl/top-goes-cashless/&gt; vind je meer informatie over de betaalmogelijkheid.

----------------------------------------------------------------------------

Only 6 nights left before the TOP Winter Week 2018 kicks off! This week is mainly about integration of exchange- and degree students. The activities during this week are therefore focussed on the Dutch culture, the city of Tilburg and the student life of Tilburg.

During this week we work together with KNIP Cashless Events. By clicking on this link < https://www.top-week.nl/en/top-goes-cashless/ > you will find more information about this payment method.

Nog...