Wil jij TOP Week wel eens van achter de schermen beleven en de TOP organisatie ondersteunen tijdens het grootste studentenevenement dat jaarlijks wordt georganiseerd in Tilburg? Word dan TOP Crew! Als TOP Crewlid heb je een belangrijke ondersteunende rol bij de organisatie van TOP Week. Je helpt bijvoorbeeld bij de registratie van deelnemers, achter de bar, bij de uitgifte van het avondeten, de op- en afbouw van alle TOP evenementen en nog veel meer! 

Shifts

TOP Week 2022 vindt plaat van 22 tot en met 26 augustus en tijdens TOP Week zal als TOP Crewlid verschillende shifts draaien en krijg je buiten je shifts gratis toegang tot alle evenementen. Voor de start van TOP Week worden de TOP Crewleden in kleine groepen ingedeeld. Op die manier werk je tijdens de week veel samen met dezelfde mensen en leer je elkaar goed kennen. Mocht je je samen met iemand op willen geven en graag samen in een groep worden geplaatst, kun je dit aangeven bij je inschrijving. 

Alle crewleden krijgen de shift van de registratie op maandag en helpen mee tijdens de cantus op woensdag. Naast deze shifts zijn er nog verschillende andere shifts tijdens de week. Voor het begin van de week ontvang je een draaiboek waarin staat in welke shifts je bent ingedeeld, met wie en wat je werkzaamheden tijdens die shift zullen zijn. 

Voordelen

Als je crewlid bent tijdens TOP Week, doe je dat zeker niet voor niets. Niet alleen is het interessant om de organisatie van zo’n groot evenement van dichtbij mee te maken, het brengt ook leuke voordelen met zich mee. Als TOP crew:

  • Ontvang je een vergoeding voor jouw werkzaamheden tijdens TOP Week;
  • Ben je nauw betrokken bij de organisatie van de introductieweek in Tilburg voor 4.000 studenten en beleef je TOP Week vanaf de andere kant;
  • Leer je veel nieuwe mensen kennen tijdens verschillende sociale activiteiten voorafgaand aan TOP Week, waaronder de andere crewleden en de TOP Organisatie;
  • Wordt er speciaal voor jullie een TOP Crew Dag georganiseerd;
  • Krijg je gratis eten en drinken tijdens je shifts; 
  • Ben je aanwezig bij de legendarische TOP Cantus; 
  • Heb gratis je toegang tot alle evenementen gedurende de hele week;
  • Krijg je een TOP crew shirt;

Crew Informatiemiddag

Mocht je nog twijfels hebben of meer willen weten wat het zijn van TOP Crew, kom dan naar de TOP Crew Informatiemiddag op 7 juni om 15:00. Tijdens deze informatiemiddag zal worden verteld wat het precies inhoudt om TOP Crewlid te zijn en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De informatiemiddag zal plaatsvinden op de campus van Tilburg University. Houd onze socials of de website in de gaten voor de precieze locatie! Ben jij 22 t/m 26 augustus beschikbaar en ben je enthousiast geworden om TOP Crewlid te worden? Meld je dan nu aan via deze link! Je kunt je aanmelden t/m 19 juni. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar topvolunteers@uvt.nl of een berichtje sturen naar 06 42 09 21 70.