Leuk dat je interesse hebt om de mooiste introductieweek van Nederland te organiseren! Voor meer informatie over wat het precies inhoudt, kan je hier het informatieboekje voor TOP bestuur downloaden.

Wil je solliciteren voor TOP Bestuur? Helemaal goed! Dit kan als volgt:
1. Stel je CV en motivatiebrief op
2. Stuur deze op naar TOP@TilburgUniversity.edu
3. Je wordt door ons gebeld om een afspraak te maken voor een sollicitatiegesprek

De sollicitaties voor het bestuur van 2020 zijn open! Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina!

Ervaring als TOP Bestuur

Lonneke Sars, voorzitter TOP Week 2019

Als voorzitter van TOP heb je de algemene leiding over de stichting, je bent dus verantwoordelijk voor de gehele TOP organisatie. Je bent voornamelijk bezig met het aansturen, maar ook met het ondersteunen van jouw bestuursgenoten en commissieleden. Daarnaast zit je alle bestuurs- en algemene vergaderingen voor. Als voorzitter vertegenwoordig je de stichting naar buiten toe en ben je de contactpersoon voor alle officiële instanties. Zo heb je veelvuldig overleg met de projectcoördinator vanuit Tilburg University, overleggen met de gemeente Tilburg en de horeca Tilburg, en de Hogescholen in Tilburg, maar ben je ook één van de contactpersonen voor de verenigingen die Tilburg rijk is. Verder ben je als voorzitter ook de vertrouwenspersoon voor alle bestuurs- en commissieleden en zal je met hen evalueren over hun voortgang. Ook zorg je ervoor dat er gewaakt wordt over de voortgang van de voorbereidingen en zorg je voor waarborging van de lange termijn doelstellingen.

Meer informatie? Binnenkort komt het informatieboekje over het bestuur op de website! Houd tot die tijd onze Facebook pagina in de gaten of mail naar top@tilburguniversity.edu.

Ervaring als commissie

Regner Olivier, commissielid TOP Week 2018

Hoi, de komende paar minuten zal ik een beetje vertellen wat een commissie lopen bij TOP Week zoal inhoudt. En geloof het of niet, het is vooral heel erg leuk. Het toffe van deze halfjarige commissies, is dat je langzaam mee wordt gesleurd in het hele gebeuren. Je schrijft je namelijk in voor twee commissie, die zullen dan in het begin ongeveer één keer per week bij elkaar komen. Na verloop van tijd zal dat steeds iets meer worden, totdat je ineens in de zomermaanden elke dag op elkaars lip zit. Het klinkt vervelend om heel de zomer te moeten werken voor TOP, maar juist de zomer maakt het mooi. 

Zelf heb ik de commissies; acquisitie en CCVB (cantus en voorbereidingsdagen) gedaan. Heb jij stiekem een kleine hekel aan bellen? Laat jij de telefoon liever twintig keer overgaan zodat iemand op honderd meter afstand zich het schompes moet rennen om de telefoon op te nemen? Dan zou ik acquisitie gaan doen, waarom? Omdat dat je dan zeker binnen drie weken af bent van deze vervelende eigenschap! 

Je zal dus erg veel in contact komen met mogelijke sponsoren via de telefoon, maar je zult ook zelf naar de bedrijven toe moeten gaan wat ook weer zo zijn charmes heeft. Dan de CCVB, voor de cantus zelf hoef je als commissie niet zo vreselijk veel te doen, maar voor de voorbereidingsdagen des te meer. Je gaat er ineens achter komen wat het betekend om een draaiboek te maken en je moet je daar vervolgens dan ook nog is aan houden.  Je komt er gewoon achter dat een evenement staat of valt bij heel veel kleine dingen, en daar leer je ontzettend veel van!

Maar allemaal leuk en aardig natuurlijk, dat blije verhaal van mij dat je zo ontzettend veel gaat leren, bijzaak zou je kunnen zeggen. Want TOP is vooral gewoon heel leuk om te doen. Omdat je met iedereen naar een groot doel werkt, krijg je een bijzondere band. Verder zal je uiteraard vaak met elkaar naar feestjes of naar borrels gaan. Je zult je in je commissie tijd dus ook weinig hoeven te vervelen! Kleine tip, organiseer een mannen en een vrouwen avond, die zijn altijd leuk. Uiteindelijk zal je zien dat door al die feestjes en het harde werken je veel voor elkaar over hebt, dit zal allemaal samen komen in TOP Week zelf. Daar zal je vooral heel veel uren maken, maar uiteindelijk vooral heel trots terug te kijken op een fantastische week!

Meer informatie? Check het informatieboek!