Wat mooi dat je interesse hebt om de mooiste introductieweek van Nederland te organiseren! Voor meer informatie over wat het precies inhoudt, kan je hier het informatieboekje downloaden.

Wil je solliciteren voor commissie? Helemaal goed! Dit kan als volgt:
1. Stel je CV en motivatiebrief op (check voor details het informatieboek)
2. Stuur deze op naar TOP@TilburgUniversity.edu
3. Je wordt door ons gebeld om een afspraak te maken voor een sollicitatiegesprek
Let op! Je kan tussen 1 januari en 24 februari solliciteren voor commissie!

Solliciteren voor bestuur kan tussen 1 april en 1 mei, meer informatie hierover volgt, blijf op de hoogte via onze Facebook pagina!

Ervaring als commissie

Regner Olivier, commissielid TOP Week 2018

Hoi, de komende paar minuten zal ik een beetje vertellen wat een commissie lopen bij TOP Week zoal inhoudt. En geloof het of niet, het is vooral heel erg leuk. Het toffe van deze halfjarige commissies, is dat je langzaam mee wordt gesleurd in het hele gebeuren. Je schrijft je namelijk in voor twee commissie, die zullen dan in het begin ongeveer één keer per week bij elkaar komen. Na verloop van tijd zal dat steeds iets meer worden, totdat je ineens in de zomermaanden elke dag op elkaars lip zit. Het klinkt vervelend om heel de zomer te moeten werken voor TOP, maar juist de zomer maakt het mooi. 

Zelf heb ik de commissies; acquisitie en CCVB (cantus en voorbereidingsdagen) gedaan. Heb jij stiekem een kleine hekel aan bellen? Laat jij de telefoon liever twintig keer overgaan zodat iemand op honderd meter afstand zich het schompes moet rennen om de telefoon op te nemen? Dan zou ik acquisitie gaan doen, waarom? Omdat dat je dan zeker binnen drie weken af bent van deze vervelende eigenschap! 

Je zal dus erg veel in contact komen met mogelijke sponsoren via de telefoon, maar je zult ook zelf naar de bedrijven toe moeten gaan wat ook weer zo zijn charmes heeft. Dan de CCVB, voor de cantus zelf hoef je als commissie niet zo vreselijk veel te doen, maar voor de voorbereidingsdagen des te meer. Je gaat er ineens achter komen wat het betekend om een draaiboek te maken en je moet je daar vervolgens dan ook nog is aan houden.  Je komt er gewoon achter dat een evenement staat of valt bij heel veel kleine dingen, en daar leer je ontzettend veel van!

Maar allemaal leuk en aardig natuurlijk, dat blije verhaal van mij dat je zo ontzettend veel gaat leren, bijzaak zou je kunnen zeggen. Want TOP is vooral gewoon heel leuk om te doen. Omdat je met iedereen naar een groot doel werkt, krijg je een bijzondere band. Verder zal je uiteraard vaak met elkaar naar feestjes of naar borrels gaan. Je zult je in je commissie tijd dus ook weinig hoeven te vervelen! Kleine tip, organiseer een mannen en een vrouwen avond, die zijn altijd leuk. Uiteindelijk zal je zien dat door al die feestjes en het harde werken je veel voor elkaar over hebt, dit zal allemaal samen komen in TOP Week zelf. Daar zal je vooral heel veel uren maken, maar uiteindelijk vooral heel trots terug te kijken op een fantastische week!

Meer informatie? Check het informatieboek!