Serve the City

Hi nieuwe student,

Je staat aan het begin van een nieuw avontuur. Uit ervaring kan ik zeggen dat de mooiste tijd van je leven voor je ligt: je gaat een studie volgen die je leuk vindt, je maakt vrienden voor het leven, je gaat ervaring opdoen door stages, commissies en wellicht door een bestuursjaar. Maar: je studententijd is meer dan feesten, zuipen, jezelf ontwikkelen en studeren. Juist in deze fase van je leven kun je jezelf inzetten voor een ander.
Serve the City is een vrijwilligersorganisatie die in 2005 in Brussel opgericht is. Vanuit Brussel is Serve the City over de hele wereld getrokken. Serve the City Tilburg is in vergelijking met de andere organisaties van Serve the City een vreemde eend in de bijt. De vrijwilligers van Serve the City Tilburg zijn namelijk studenten.

Serve the City Tilburg wil studenten inspireren om zich in te zetten voor een ander. Serve the City wil studenten bewust maken van de noden in de stad en daarnaast de mogelijkheid bieden om het verschil te maken samen met anderen. Hiervoor bieden wij studenten twee mogelijkheden. Studenten kunnen commissiewerk doen, dit houdt in dat de student in samenwerking met anderen een activiteit organiseert omtrent een bepaalde doelgroep of thema. De tweede mogelijkheid is dat studenten dagvrijwilliger worden op een activiteit. Zo hebben wij het afgelopen jaar een beautydag georganiseerd voor geestelijk beperkten. Op deze dag kregen de gasten een workshop Zumba, werden ze opgemaakt en konden ze naar de ‘kapper’. Aan het einde van de dag konden de gasten aan de anderen laten zien hoe mooi ze waren geworden door over de catwalk te lopen.

Tijdens de TOP Week zul je ons op diverse plaatsen tegenkomen. Kom gerust informatie vragen of een spelletje spelen. Ik kan je verklappen dat je met de spelletjes munten kunt winnen om te gebruiken bij een van de studentenverenigingen die Tilburg rijk is.
Namens het bestuur en de promotiecommissie wil ik jullie een hele fijne TOP Week toewensen. Geniet ervan!

Hartelijke groet,

Michelle van Gool
Voorzitter 2017-2018


Like us on Facebook!

TOP Week

1 month 3 weeks ago

Hey!
Om het nieuwe studiejaar een gezonde start te geven, trakteert eazie jou nu op 2,- korting.
Ga je voor een wrap, een poké bowl of een healthy wok maaltijd?
Check: www.eazie.nl/2-euro-kado/

Nog...