Let op: In verband met de huidige COVID-19 maatregelen zal TOP Winter Week dit jaar online plaatsvinden.

TOP Winter Week 2022 zal plaatsvinden van dinsdag 25 t/m donderdag 27 januari. Dit is de week voordat de colleges beginnen. In deze week leer je jouw medestudenten, Nederland, de stad Tilburg en het leven van een student kennen. TOP Winter Week is zo de beste start van jouw studententijd in Tilburg!

Als je in februari gaat beginnen aan je studie aan Tilburg University kun je meedoen aan TOP Winter Week! De inschrijfkosten voor TOP Winter Week zijn €15,-. Voor deze prijs krijg je toegang tot alle online activiteiten die worden georganiseerd tijdens de Winter Week.

Het programma zal geheel in lijn zijn met de maatregelen van het RIVM. TOP staat in contact met zowel de gemeente Tilburg als met Tilburg University om te zorgen dat alles goed verloopt. Kijk op de website van de Nederlandse overheid voor een overzicht van alle COVID-19 maatregelen.


Het online scenario voor TOP Winter Week 2022

Dinsdag

Meet Your Family

TOP Winter Week begint met Meet Your Family. Tijdens deze activiteit kun je je groepsgenoten en je mentoren leren kennen. Alle mentoren hebben een presentatie voorbereid waarin ze zichzelf voorstellen door middel van leuke weetjes en andere kennismakingsspellen. Deze activiteit is dus de perfecte kans om iedereen te leren kennen en om alles over je groepsgenoten te weten te komen.

City tour

Tijdens de City Tour kun je alles over Tilburg te weten komen via de TOP Week App. We zullen je kennis laten maken met alle hotspots van Tilburg door middel van fun facts. Elke hotspot heeft een eigen pagina in de app met wat informatie en een vraag of puzzel waarmee je punten kan verdienen. Degene met de meeste punten maakt kans op een leuke prijs.

Online Family Game Night

Dinsdagavond kun je je groep nog beter leren kennen door middel van verschillende online spelletjes. Kom erachter of een van je groepsgenoten ooit een vlucht heeft gemist, wel eens op een blind date is geweest of wel eens is gaan skyediven tijdens ‘Never Have I Ever’ en kom erachter wie het meest competitief is tijdens ‘Thirty Seconds’ en ‘Pictionairy’.

Woensdag

Campus Tour

Powered by SAM & Front

Tijdens de Campus Tour zullen student party SAM en student party Front je een online rondleiding geven over de Tilburg University campus. Ze zullen je alles vertellen over alle gebouwen, studieplekken, eetgelegenheden en andere hotspots.

Explore 013 Fair

Heb jij interesse in een van de studenten-, studie- of sportverenigingen in Tilburg? Tijdens de Explore 013 Fair heb je de mogelijkheid om kennis te maken met verenigingen in Tilburg en kun jij erachter komen welke vereniging het beste bij je past. De Explore 013 Fair bestaat uit verschillende online rondes en tijdens elke rond kan jij een vereniging kiezen die jij beter wilt leren kennen. Zij zullen je dan iets vertellen over hun vereniging en jij hebt de kans om vragen te stellen.

ESN Night

Op woensdagavond heb je de kans om internationale studentenvereniging ESN Tilburg te leren kennen. Zij zullen je alles vertellen over hun vereniging en zullen een online activiteit organiseren die jij met je groepje kan doen.

Donderdag

Workshops

Wil jij meer te weten komen over voeding, branding en networking, of nog veel meer? Donderdagochtend zullen er verschillende workshops plaatsvinden. Organisaties zoals Integrand Tilburg, AIESEC Tilburg, Tilburg University Sports Center en ABN AMRO zullen deze workshops verzorgen. Check de TOP Week App om alle onderwerpen te zien.

Speed dating

Donderdagmiddag heb je de mogelijkheid om andere TOP Winter Week deelnemers te leren kennen. Tijdens het speeddaten ga je in een Zoom meeting en word je vervolgens in breakout rooms geplaatst met andere deelnemers. Hierdoor kun je nog meer medestudenten leren kennen en kun je je ervaringen van de week met elkaar delen. Tijdens deze activiteit zal er ook een nieuwe functie in de TOP Week App openen: TOP Tinder. Via deze functie kun je deelnemers met dezelfde interesses en hobby’s leren kennen door te swipen.

TOP Show

We eindigen de week met de TOP Show. Dit is een interactieve liveshow die je kan kijken via de TOP Week App. Tijdens de show zullen we je kennis laten maken met verschillende Nederlandse feestdagen door vragen te stellen, challenges in te laten sturen, mensen in de studio dingen te laten doen en muziek te draaien. De show zal bestaan uit veel muziek, plezier en interactie dus zorg ervoor dat je dit spetterende einde van TOP Winter Week 2022 niet mist!

Nog vragen?

Stuur ons een berichtje!