TOP Week

Dé introductieweek voor nieuwe Tilburgse studenten

TOP Week is dit jaar van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus. TOP Week wordt georganiseerd door en voor studenten. De nieuwe studenten maken tijdens TOP Week kennis met alle aspecten van het studentenleven in Tilburg. TOP Week is HET begin van jouw studentenleven!

Elk jaar ruim 3.000 deelnemers

TOP Week is 36 jaar geleden opgezet door een groep enthousiastelingen die als doel hadden de nieuwe studenten van Tilburg University te introduceren bij alles wat Tilburg te bieden heeft. Wat als klein initiatief begon, is nu uitgegroeid tot één van de grootste terugkerende evenementen in Tilburg. Elk jaar wordt Tilburg op zijn kop gezet door ruim 3.000 studenten die actief deelnemen aan TOP Week.

Leer Tilburg kennen met je studiegenoten

TOP Week vindt elk jaar plaats in de week voordat het nieuwe collegejaar begint. Tijdens TOP Week word je als nieuwe student ingedeeld in een groep van ongeveer 15 studenten van jouw eigen studie. Onder begeleiding van twee ouderejaars studenten maak je kennis met alle aspecten van het Tilburgse studentenleven.

Zin gekregen in TOP Week?

Dan kun je je hier inschrijven vanaf 24 mei!

TOP Week programma

Zoals hierboven aangegeven ga je kennis maken met alle aspecten die Tilburg aan zijn studenten kan bieden. Zo heb je een Recharge Lunch op groene campus van Tilburg University, Discovery Playground in het Leijpark en een TOP Cantus in de Wagenmakerij. Dinsdag tot en met vrijdag is er een namiddagprogramma waarbij je gaat eten bij de verschillende studentenverenigingen. Tijdens TOP Week kom je erachter dat er verschillende manieren zijn om een actief studentenleven in Tilburg op te bouwen. Alle verenigingen laten zichzelf zien tijdens TOP Week, aan jou de keuze hoe actief je bij een vereniging wilt worden na TOP Week. Ben jij benieuwd wat het programma is voor TOP Week 2017? Klik dan hier.

TOP Winter Week

Naast TOP Week in augustus is er ook een TOP Winter Week in januari, waarbij nieuwe (internationale) studenten Tilburg en de Nederlandse cultuur leren kennen.


Like us on Facebook!

TOP Week

1 week 4 days ago

From Verknipt's techno to Noisia ’s basstunes. Go follow
00:13 for the hottest parties in Tilburg Town!
For information and tickets visit www.013.nl

Nog...