TOP Week

Dé introductieweek voor nieuwe Tilburgse studenten

TOP Week is de introductieweek voor alle nieuwe studenten die gaan studeren in Tilburg (Tilburg University, Fontys Hogeschool en Avans Hogeschool).  TOP Week wordt georganiseerd door en voor studenten. De nieuwe studenten maken tijdens TOP Week kennis met alle aspecten van het studentenleven in Tilburg. De dingen die centraal staan tijdens TOP Week zijn: je studie en je studiegenoten, de studenten-, studie-, en sportverengingen en natuurlijk de stad Tilburg. Kortom TOP Week is HET begin van jouw studentenleven!

Elk jaar ruim 3.500 deelnemers

TOP Week is 37 jaar geleden opgezet door een groep enthousiastelingen die als doel hadden de nieuwe studenten van Tilburg University te introduceren bij alles wat Tilburg te bieden heeft. Wat als klein initiatief begon, is nu uitgegroeid tot één van de grootste terugkerende evenementen in Tilburg. Elk jaar wordt Tilburg op zijn kop gezet door ruim 3.500 studenten die actief deelnemen aan TOP Week.

Leer Tilburg kennen met je studiegenoten

TOP Week vindt elk jaar plaats in de week voordat het nieuwe collegejaar begint. Tijdens TOP Week word je als nieuwe student ingedeeld in een groep van ongeveer 15 studenten van jouw eigen studie. Onder begeleiding van twee ouderejaars studenten ga je vijf dagen lang het studentenleven van Tilburg verkennen.

TOP Week is in 2018 van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus. Let op: TOP Week is geen ontgroeningsweek!

TOP Week programma

Zoals hierboven aangegeven ga je kennis maken met alle aspecten die Tilburg aan haar studenten kan bieden. Zo heb je een Recharge Lunch op groene campus van Tilburg University, Discovery Playground in het Leijpark en een TOP Cantus in de Wagenmakerij. Dinsdag tot en met vrijdag is er een namiddagprogramma waarbij je gaat eten bij de verschillende studentenverenigingen. Tijdens TOP Week kom je erachter dat er verschillende manieren zijn om een actief studentenleven in Tilburg op te bouwen. Alle verenigingen laten zichzelf zien tijdens TOP Week, aan jou de keuze hoe actief je bij een vereniging wilt worden na TOP Week.

TOP Winter Week

Naast TOP Week in augustus is er ook een TOP Winter Week in januari, waarbij nieuwe (internationale) studenten Tilburg en de Nederlandse cultuur leren kennen.

Meer weten? Lees dan eens de FAQ  of neem contact met ons op.


Like us on Facebook!

TOP Week

1 month 3 weeks ago

Hey!
Om het nieuwe studiejaar een gezonde start te geven, trakteert eazie jou nu op 2,- korting.
Ga je voor een wrap, een poké bowl of een healthy wok maaltijd?
Check: www.eazie.nl/2-euro-kado/

Nog...