Commissies

Samen met het Dagelijks Bestuur van TOP zorgen de vier commissies ervoor dat TOP Week 2017 weer een groot succes wordt! Benieuwd wat de TOP commissies allemaal regelen? Klik hier voor het commissiepakket.

Commissie Registratie

De commissieleden van de commissie Registratie zijn verantwoordelijk voor verschillende onderdelen betreffende de inschrijving en registratie van zowel deelnemers, mentoren als vrijwilligers. Daarnaast is deze commissie verantwoordelijk de voorbereidingsdagen van de mentoren.

Commissie Acquisitie en Financiën

De commissie Acquisitie en Financiën is verantwoordelijk voor twee onderdelen. Enerzijds voor het binnenhalen van sponsoren om TOP Week te financieren. Anderzijds voor de financiën tijdens TOP Week. Samen met de penningmeester, beheert deze commissie de kassa’s, telt de kas na afloop en helpt met het afstorten van het geld. Daarnaast is deze commissie verantwoordelijk voor de financiën van de evenementencommissie.

Commissie Communicatie en Media

De werkzaamheden van de commissie Communicatie en Media liggen bij het onderhouden en verder ontwikkelen van de TOP website. Daarnaast is deze commissie verantwoordelijk voor alle sociale media kanalen van TOP (Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat). Een van de doelen is het informeren van potentiële deelnemers door het bedenken en uitvoeren van een succesvolle wervingscampagne. Deze campagne moet ervoor zorgen dat de juiste doelgroep op een gepaste manier wordt benaderd.

Commissie Evenementen

De commissie Evenementen is verantwoordelijk voor de organisatie en bijbehorende benodigdheden van de evenementen in TOP Week. Deze commissie is opgesplitst in interne activiteiten, externe activiteiten en catering. De commissieleden voor de interne activiteiten zijn verantwoordelijk voor de TOP-ON, TOP-OFF en de bekende TOP Cantus. De commissieleden voor de externe activiteiten zijn daarentegen verantwoordelijk voor onder andere Discovery Playground en Experience Tilburg. Tot slot zorgt de commissie catering voor een strakke organisatie en planning rondom de maaltijden bij de studentenverenigingen en andere locaties, de lunches en de barbecue op maandag.

Ervaringen commissieleden

Kayleigh Dieleman

Eelco van Es


 

 

 

 

 

 

 

 


DOWNLOAD NU

Like us on Facebook!

TOP Week

2 days 8 hours ago

Are you looking for adventure? Would you like to meet students from all over the world? Would you like to guide international students? Then becoming a Mentor or Buddy might be something you like! More info at www.iesntilburg.nl/join

Nog...