TOP Crew

Altijd al een groot evenement van achter de schermen mee willen maken? Dit is je kans!

Afgelopen jaren hebben wij gewerkt met een grote groep vrijwilligers van ongeveer 250 man. Dit jaar kun jij bij TOP Crew horen, die uit een kleine groep studenten zal bestaan. Als TOP crewlid ben je actief achter de schermen van hét grootste studentenevenement van Brabant. Je levert een belangrijke organisatorische bijdrage aan TOP Week. Elk crewlid heeft zijn/haar eigen taken en verantwoordelijkheden, en wordt opgenomen in het draaiboek. Je helpt bijvoorbeeld bij op- en afbouw van evenementen, verstrekt informatie aan partijen en helpt met logistieke werkzaamheden.

De TOP organisatie 2020 is al even bezig, maar TOP Week is niet mogelijk zonder de inzet van crewleden! Wil je TOP Week van de andere kant meemaken? Meld je dan aan voor TOP Crew en wees onderdeel van een enthousiast team vol doorzetters!

Taken
Als crewlid heb je verschillende taken. Hierbij kun je denken aan de volgende zaken:
– Inschrijven van TOP deelnemers en mentoren;
– Helpen bij op- en afbouw van verschillende activiteiten tijdens TOP Week;
– Het uitdelen van lunch en avondeten;
– Muntverkoop;
– Logistieke werkzaamheden;
– Barwerkzaamheden.

Voordelen
Als je crewlid bent tijdens TOP Week, doe je dat zeker niet voor niets. Niet alleen is het interessant om de organisatie van zo’n groot evenement van dichtbij mee te maken, het brengt ook leuke voordelen met zich mee. Als TOP crew:
– Ontvang je een vergoeding van 100 euro voor jouw werkzaamheden tijdens TOP Week;
– Ben je nauw betrokken bij de organisatie van de introductieweek in Tilburg voor 4.000 studenten en beleef je TOP Week vanaf de andere kant;
– Leer je veel nieuwe mensen kennen tijdens verschillende sociale activiteiten voorafgaand aan TOP Week, waaronder de andere crewleden;
– Wordt er speciaal voor jullie een Crewdag georganiseerd (zodat je de organisatie en elkaar leert kennen);
– Krijg je gratis eten en drinken tijdens je shifts;
– Ben je aanwezig bij de legendarische TOP Cantus;
– Heb je toegang tot alle evenementen gedurende de hele week;
– Krijg je een TOP crew shirt;
– Ben je betrokken bij TOP Week, ook als je niet de gehele week wil of kan meemaken.

Als crewlid ben je alleen tijdens TOP Week actief, waarbij je werkt in een aantal shifts. De TOP crew wordt voorafgaand aan TOP Week in kleine groepen ingedeeld, zodat je tijdens de week zelf zoveel mogelijk samenwerkt met dezelfde mensen en deze dus kunt leren kennen. Je kunt hierbij aangeven dat je in een groep ingedeeld wil worden samen met een vriend of vriendin.

Alle crewleden krijgen de shift van de registratie op maandag en de shift van de cantus op woensdag. Daarnaast heb je nog een aantal shifts tijdens de week. Er bestaan twee shifts: een ochtend- en middag shift en een middag- en avondshift. Voor het begin van de week ontvang je een draaiboek waarin staat welke shifts je hebt en wat je werkzaamheden per shift zijn. Ook zullen we het draaiboek gezamenlijk doornemen met de gehele organisatie. Alles gaat dus in overleg.

Samen met de crewleden en de rest van de organisatie kun je van alle evenement in TOP Week genieten. Buiten de uren dat je meehelpt, kun je namelijk naar de verschillende evenementen gaan en een fantastische TOP Week beleven! Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar top@tilburguniversity.edu.