TOP Commissies

Samen met het TOP Bestuur zorgen de commissieleden ervoor dat TOP Week elk jaar weer een groot succes wordt! Als commissielid begin je vanaf maart. In de periode maart t/m juni ben je als commissielid parttime bezig. Het is daardoor goed te combineren met jouw studie. In de maanden juli en augustus ben je fulltime bezig als commissielid. Alle commissieleden bij stichting TOP zitten niet in één commissie maar in twee commissies. Dit biedt een welkome afwisseling tussen de werkzaamheden en op deze manier leer je verschillende mensen kennen.

TOP commissies zijn in vele opzichten anders dan andere commissies. Je solliciteert namelijk om onderdeel te worden van de TOP organisatie, waarin je met zijn allen gezamenlijk toewerkt naar het hoogtepunt van het jaar; TOP Week. Je helpt als volwaardig lid van de organisatie mee om het grootste studentenevenement in Tilburg neer te zetten. Het aantal puzzelstukjes wat in elkaar moet passen bij het organiseren van een groot evenement is enorm. Daarbij krijg je te maken met veel externe partijen. Je krijgt zodoende veel verantwoordelijkheden en genoeg uitdagingen! Je zult jezelf niet alleen tegenkomen en ontwikkelen als persoon door het werken in een echte organisatie en uitdagende omstandigheden, maar ook heb je de ruimte om kennis en skills van je studie toe te passen in de praktijk.

Op dit moment zijn de inschrijvingen gesloten voor TOP commissie 2020. Mocht je nog willen helpen tijdens TOP Week, kijk dan bij TOP Crew