T.S.R. Vidar

ws_banner_vidar<

Vidar tijdens de TOP Week

Tijdens de TOP Week krijg je een voorproefje van wat Vidar je allemaal te bieden heeft. Gedurende het namiddagprogramma heb jij de kans om Vidar Festival te beleven en kennis te maken met alle aspecten van de vereniging. Food trucks, ijsrolla’s, een cocktailbar, photobooth, live art, chill area en meer! Doe mee aan de rondleiding, kom roeien, vier feest en geniet van het festival aan de waterkant.

Ook ’s avonds is het met Vidar Festival één groot feest. Op maandag openen we de week in PKHS. Op dinsdag en donderdag zullen we ons verplaatsen naar Café Brandpunt op het Piusplein in het centrum van Tilburg. Op woensdag en vrijdag pakken we groots uit aan de waterkant op Vidar: met top-dj’s in combinatie met de unieke locatie zal er een fantastisch feest voor jullie klaarstaan! De TOP Week sluit je af op Vidar. Op vrijdag feesten meer dan 2000 studenten op de beruchte Vidar Heineken Afterparty, waar we doorgaan tot de zon opkomt. De Vidar Heineken-afterparty vormt de perfecte afsluiting van jouw TOP Week. Bekijk onze website voor meer informatie over Vidar Festival in de TOP week

Vidar begint waar de TOP Week eindigt!

 


Like us on Facebook!

TOP Week

1 day 3 hours ago

[ENGLISH BELOW]

Stichting Muziekids wil ziekenhuispatientjes en hun familie in ziekenhuizen ontspanning bieden, dit door middel van muziek. Door samen muziek te maken ontspannen ze, voelen ze zich beter en wordt de opname in een ziekenhuis ineens een stuk aangenamer. Dit niet alleen voor de ziekenhuispatientjes, maar ook voor de rest van het gezin en grootouders.

------------------------------------------------------

Muziekids wants to offer patients and their families some stress relief in hospitals through the use of music. By making music together, they get more relaxed, they feel better, and admission into hospital suddenly becomes a lot less unpleasant. This not only goes for the patients, but also for the rest of the family and the grandparents.

Nog...