T.S.R. Vidar

ws_banner_vidar<

Vidar Tijdens de TOP Week

Tijdens de TOP Week krijg je een voorproefje van wat Vidar je allemaal te bieden heeft. Gedurende het namiddagprogramma maak je kennis met alle aspecten van de vereniging. Op de ergometer kun je over 100 meter strijden om de winst van de dag, waarna je ook in de boot je eerste halen zal gaan maken. Ook krijg je een interactieve rondleiding door ons grote pand en kun je lekker chillen aan de waterkant. Dit alles onder de begeleidende beats van onze huis-DJ’s en de opzwepende klanken van huisband ‘The Bragy Bay Allstars’.

Ook ’s avonds is het met Vidar één groot feest. Op woensdag en donderdag zullen we ons verplaatsen naar Café Brandpunt op het Piusplein in het centrum van Tilburg. Op dinsdag en vrijdag pakken we groots uit aan de waterkant op Vidar: met top-dj’s in combinatie met de unieke locatie zal er een fantastisch feest voor jullie klaarstaan! De TOP Week sluit je af op Vidar. Op vrijdag feesten meer dan 2000 studenten op de beruchte Vidar Heineken-afterparty, waar we doorgaan tot in de late uurtjes. De Vidar Heineken-afterparty vormt de perfecte afsluiting van jouw TOP Week.

Vidar begint waar de TOP Week eindigt!


Like us on Facebook!

TOP Week

2 days 13 hours ago

SOLLICITEER VOOR TOP BESTUUR

Wil jij het grootste studentenevenement van Tilburg organiseren? Ben jij in voor een uitdaging en klaar voor een onvergetelijke ervaring als deel van een zevenkoppig bestuur?

Wil je meer weten over een bestuursjaar bij Stichting Tilburg Orientation Program? Kom dan naar de informatieavond op 24 april om 20:30 uur in Café Philip, of bekijk het informatiepakket op onze website (https://www.top-week.nl/organisatie/bestuur/).

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd een email sturen naar top@uvt.nl, een whatsappje sturen naar 06-42092170 of kom langs op de bestuurkamer (E2.02).

Nog...