TSC St. Olof

olof_in_de_topweek

Beste aankomende student, als je gaat studeren in de gezelligste stad van het land, is het fijn om wegwijs te worden en nieuwe mensen te leren kennen. Olof is bij uitstek de studentenvereniging die je hierbij graag helpt!

Meest toonaangevende studentenvereniging van Tilburg!

Hoe is het om lid te zijn van de oudste, meest traditionele, toonaangevende en meest actieve studentenvereniging van Tilburg? Naast de beruchte feesten op Olof woon je in een van de mooiste monumentale panden van Tilburg met een groep studenten die je na de studententijd vrienden voor het leven kan noemen! Samen studeer je in de Universiteitsbibliotheek en zorg je dat je allemaal je tentamens haalt. Buiten je studie ontwikkel je jezelf en doe je organisatorische ervaring op door bijvoorbeeld een festival of een groot meerdaags carrière evenement te organiseren. Natuurlijk is er altijd nog tijd voor je hobby’s. Iedere week trainen de sportteams, repeteert de huisband ‘de Mexican Dog’ en zet het culinair genootschap heerlijke hoogstandjes neer. De mogelijkheden om alles uit je studententijd bij Olof te halen zijn er genoeg, aan jou om ze in te vullen!

Ook Olof?

  • Olof is de meest actieve studentenvereniging. Iedere maandag wordt er gekookt door de leden en donderdag koken professionele koks een driegangen maaltijd voor maar €6,-.
  •  Van maandag tot en met donderdag is de sociëteit van Olof, gelegen midden in het centrum, geopend voor borrels, vergaderingen en grote feesten.
  • Studie staat op nummer 1. Olof biedt haar leden gratis professionele bijlessen aan! Daarnaast leer je veel mensen kennen waarmee je samen kan studeren.
  •  Bij Olof wordt je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Olof kent meer dan 30 verschillende commissies die goed staan op je CV. Je kunt bijvoorbeeld een almanak maken, carrière dagen organiseren, een groot festival organiseren, een ondernemers-dag organiseren, een bejaardendag of een reis organiseren voor de hele vereniging.
  •  Olof heeft de meeste sportteams. Met teams in onder andere hockey, voetbal, golf, tennis en rugby is er voor elke sporter wat wils.
  • Olof heeft zo’n 35 huizen met 6 tot 22 kamers. Voor gemiddeld €250 euro woon je in een luxe studentenhuis in hartje centrum.
  • Olof kent een groot oud-leden netwerk. Dit biedt veel voordelen wanneer je later in je studie op zoek bent naar een stage of een baan.

Olof in de TOP Week

Tijdens de TOP Week bieden we aankomende studenten de mogelijkheid om vast eens binnen te kijken bij Olof. Tijdens het namiddagprogramma kun je komen genieten van de beste hitjes in de tent van Olof. Bij binnenkomst krijgen jullie een interactieve rondleiding door onze monumentale societeit. Je hebt de mogelijkheid om ons eigen radiostation binnen te lopen of om heerlijke cocktails te drinken. Uiteraard is er in de avonden ook genoeg op Olof te beleven. Van maandag t/m vrijdag kun je komen genieten van de vetste feesten met grote DJ’s!

Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.olof.nl/intro/ of volg ons op Instagram: ook_olof!


Like us on Facebook!

TOP Week

1 month 3 weeks ago

Hey!
Om het nieuwe studiejaar een gezonde start te geven, trakteert eazie jou nu op 2,- korting.
Ga je voor een wrap, een poké bowl of een healthy wok maaltijd?
Check: www.eazie.nl/2-euro-kado/

Nog...