TSC St. Olof

olof_in_de_topweek

Beste aankomende student, als je gaat studeren in de gezelligste stad van het land, is het fijn om wegwijs te worden en nieuwe mensen te leren kennen. Olof is bij uitstek de studentenvereniging die je hierbij graag helpt!

Meest toonaangevende studentenvereniging van Tilburg!

Hoe is het om lid te zijn van de oudste, meest traditionele, toonaangevende en meest actieve studentenvereniging van Tilburg? Naast de beruchte feesten op Olof woon je in een van de mooiste monumentale panden van Tilburg met een groep studenten die je na de studententijd vrienden voor het leven kan noemen! Samen studeer je in de Universiteitsbibliotheek en zorg je dat je allemaal je tentamens haalt. Buiten je studie ontwikkel je jezelf en doe je organisatorische ervaring op door bijvoorbeeld een festival of een groot meerdaags carrière evenement te organiseren. Natuurlijk is er altijd nog tijd voor je hobby’s. Iedere week trainen de sportteams, repeteert de huisband ‘de Mexican Dog’ en zet het culinair genootschap heerlijke hoogstandjes neer. De mogelijkheden om alles uit je studententijd bij Olof te halen zijn er genoeg, aan jou om ze in te vullen!

Ook Olof?

• Olof is de meest actieve studentenvereniging. Iedere maandag wordt er gekookt door de leden en donderdag koken professionele koks een driegangen maaltijd voor maar €6,-.
• Van maandag tot en met donderdag is de sociëteit van Olof, gelegen midden in het centrum, geopend voor borrels, vergaderingen en grote feesten.
• Studie staat op nummer 1. Olof biedt haar leden gratis professionele bijlessen aan! Daarnaast leer je veel mensen kennen waarmee je samen kan studeren.
• Bij Olof wordt je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Olof kent meer dan 30 verschillende commissies die goed staan op je CV. Je kunt bijvoorbeeld een almanak maken, carrière dagen organiseren, een groot festival organiseren, een ondernemers-dag organiseren, een bejaardendag of een reis organiseren voor de hele vereniging.
• Olof heeft de meeste sportteams. Met teams in onder andere hockey, voetbal, golf, tennis en rugby is er voor elke sporter wat wils.
• Olof heeft zo’n 35 huizen met 6 tot 22 kamers. Voor gemiddeld €250 euro woon je in een luxe studentenhuis in hartje centrum.
• Olof kent een groot oud-leden netwerk. Dit biedt veel voordelen wanneer je later in je studie op zoek bent naar een stage of een baan.

OLOF in de TOP Week

Tijdens het namiddagprogramma op Olof kunnen jullie komen genieten van de beste hitjes in de tent van Olof. Bij binnenkomst krijgen jullie een interactieve rondleiding door onze monumentale sociëteit. Je hebt de mogelijkheid om ons eigen radiostation binnen te lopen of om heerlijke cocktails te drinken. Van maandagavond tot en met vrijdagavond organiseren we de grootste feesten met de onder andere Manuel Broekman en Geza Weisz, Lamme Frans tijdens de Foute Party op woensdag en rapper DIO! Kom vooral langs tijdens TOP Week om de sfeer te proeven.


Like us on Facebook!

TOP Week

16 hours 7 minutes ago

-- ENGLISH BELOW --

TOP is druk bezig met de organisatie van een onvergetelijke TOP Week! 013 Straatjes en Citymarketing Tilburg hebben het spel Experience Tilburg ontwikkeld, waardoor je de stad Tilburg beter leert kennen! Het spel neemt je mee naar de verborgen plekken en uithoeken waar meer bloeit en broeit dan je denkt. Hieronder kunnen jullie alvast 2 locaties zien die jullie zullen gaan bezoeken.

---------------------------------------------------------------------------------

TOP Week is busy with the organization of an unforgettable TOP Week! 013 Straatjes and Citymarketing Tilburg developed a game Experience Tilburg, which will help you to get to know the city of Tilburg. With the help of a board game and a map, your group will hunt for hidden spots and remote parts of the city of Tilburg: cultural, culinary, and vibrant places where more is going on than you would think. Down below you can see 2 locations which you will visit.

Nog...