T.S.V. Plato

T.S.V. Plato – Jij maakt het!

Bij Plato maak jij je studententijd meer dan waar dan ook! We zijn een relatief jonge vereniging (opgericht in november 1987) waardoor je meteen jouw stempel op de vereniging kan drukken. Onze belangrijkste waarden zijn diversiteit, vriendschap en ambitie en dat is aan alle kanten van de vereniging te merken.

We zijn zeer divers door het open karakter van de vereniging en kennen geen verenigingsontgroening waardoor de drempel om lid te worden een stuk lager is. Daarnaast heb je bij Plato als eerstejaars net zo veel te vertellen als ouderejaars en ben je meteen echt onderdeel van de vereniging. Hierdoor leer je al heel snel nieuwe mensen écht kennen en maak je vriendschappen voor het leven!

Je bent bij Plato vrij om te komen en gaan. Jij richt zelf je eigen Plato tijd in. Ben je ambitieus en wil je veel nevenactiviteiten doen, dat kan bij één van de 26 commissies van Plato. Zo organiseren we bijvoorbeeld elk jaar een groots evenement voor de stad Tilburg, een zeilweekend, een skireis en zijn er natuurlijk ook sponsorcontracten die moeten worden afgesloten en er is een verenigingsblad dat geschreven wordt door de leden zelf. Dit en nog veel meer wordt allemaal door Platonen zelf gedaan. Door deel te nemen aan commissies kun je jezelf sterk ontwikkelen en beginnen met de start van je carrière. Heb je zin om lekker naar onze feesten te komen en wil je liever niet in een commissie plaats nemen? Geen probleem, ook dat kan bij Plato, je vult hier je studentenleven zelf in!

Plato in de TOP Week

In de TOP Week is Plato elke dag geopend en zullen we elke avond de dikste feesten voor je neerzetten. Daarnaast kom je tijdens het namiddag programma van Plato meer te weten over het open karakter van Plato en de redenen waarom Plato in korte tijd is uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging van Zuid-Nederland!

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen in ons pand aan de Schouwburgring en wie weet zet je hier wel de eerste stap naar de beste studententijd die je jezelf kunt wensen!

Ga voor meer informatie naar www.intro.tsvplato.nl of kijk op onze facebook pagina . Bij vragen kun je altijd mailen naar intro@tsvplato.nl.

Hopelijk tot in de TOP Week!


Like us on Facebook!

TOP Week

1 month 3 weeks ago

Hey!
Om het nieuwe studiejaar een gezonde start te geven, trakteert eazie jou nu op 2,- korting.
Ga je voor een wrap, een poké bowl of een healthy wok maaltijd?
Check: www.eazie.nl/2-euro-kado/

Nog...