I*ESN

I*ESN is de internationale studentenvereniging van Tilburg. We focussen ons zowel op exchange studenten als op de vele internationale en internationaal georiënteerde bachelor/master studenten. Op dit moment nemen studenten uit meer dan 60 verschillende landen deel aan talrijke I*ESN activiteiten op zowel cultureel als sociaal gebied.

Wat we jou te bieden hebben

Als enige echte internationale studenten gemeenschap in Tilburg en gesteund door Tilburg University, biedt I*ESN nieuwe studenten een kans om te integreren en Tilburg te ervaren vanuit een multinationaal en multicultureel perspectief. Met I*ESN weet je zeker dat je mensen leert kennen uit de hele wereld, kom je veel te weten over verschillende culturen en krijg je er een groot sociaal en academisch netwerk bij terwijl je ondertussen de leukste en beste tijd van je studentenleven hebt. Voor meer informatie, kijk op, onze website.

 


Like us on Facebook!

TOP Week

2 days 13 hours ago

SOLLICITEER VOOR TOP BESTUUR

Wil jij het grootste studentenevenement van Tilburg organiseren? Ben jij in voor een uitdaging en klaar voor een onvergetelijke ervaring als deel van een zevenkoppig bestuur?

Wil je meer weten over een bestuursjaar bij Stichting Tilburg Orientation Program? Kom dan naar de informatieavond op 24 april om 20:30 uur in Café Philip, of bekijk het informatiepakket op onze website (https://www.top-week.nl/organisatie/bestuur/).

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd een email sturen naar top@uvt.nl, een whatsappje sturen naar 06-42092170 of kom langs op de bestuurkamer (E2.02).

Nog...