Wat neem ik mee?

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je zorgeloos TOP Week in kunt gaan! Hieronder staan enkele benodigdheden:

E-ticket(s)

Nadat je betaling is ontvangen, ontvang je een bevestiging van je inschrijving via e-mail. In deze e-mail staat een link naar je e-ticket(s). Ook kun je via je TOP account e-ticket(s) downloaden.
Je e-ticket is je bewijs van inschrijving, dus zorg ervoor dat je dit e-ticket uitgeprint of digitaal meeneemt naar de registratie bij het Sports Center op maandagochtend 20 augustus. Daarnaast kun je ook tijdens de registratie het aantal bestelde credits ophalen met behulp van uitgeprinte e-ticket(s) voor de credits.

Let op: als je een wijziging in je inschrijving hebt aangebracht, dan is de barcode aangepast en moet je het e-ticket opnieuw uitprinten.

Paspoort/ID

Om jezelf te kunnen registreren op maandagochtend 2o augustus heb je naast je e-ticket, ook je paspoort of ID-kaart nodig. Met behulp van je paspoort of ID-kaart controleren we tijdens de gehele TOP week op leeftijd i.v.m. de alcoholwetgeving.

Pinpas/contant geld

Drankjes die je nuttigt tijdens TOP Week zijn voor eigen rekening en kun je betalen met behulp van TOP credits. TOP credits kun je kopen op alle locaties tijdens TOP Week en online via de TOP Week applicatie. Uitgezonderd bij de namiddagprogramma’s van studentenverenigingen. De verenigingen hebben eigen munten tijdens deze week.

Sport-, zwemkleding en gemakkelijke (sport)schoenen

Op dinsdag wordt Decathlon Sportsday georganiseerd, met opblaas- en waterspellen. Je loopt dus het risico om aardig nat te worden. Het is verstandig om dinsdag dus je sport- en zwemkleding aan te trekken. Daarnaast staat vrijdag Dive & Chill en Sport & Chill op het programma waarbij je jouw sport- of zwemkleding nodig hebt. Ook wordt er tussendoor veel gewandeld, dus comfortabele schoenen zijn essentieel.

Slaapzak en luchtbed/matje

Mocht je nog geen slaapplek in Tilburg hebben, dan zorgen je mentoren voor een slaapplaats. Je moet echter wel zelf voor je slaapspullen zorgen, zoals een luchtbed, kussen, slaapzak e.d.

Telefoon en oplader

Met je mobiel kun je de TOP applicatie downloaden. Zo heb je altijd het actuele programma van TOP Week bij de hand. Als je een windows telefoon hebt, kan je de applicatie niet downloaden. Je kunt dan langs Headquarters (Burgemeester Brokxlaan 2, Tilburg) om een programmaboekje op te halen.

Regenkleding

Mocht het weer tegenvallen, dan kun je jezelf hier alvast op voorbereiden door een waterdichte jas en eventueel broek mee te nemen.

Zonnebrandcrème

Als het heerlijk weer is, heb je natuurlijk zonnebrandcrème nodig om jezelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Fiets

Tijdens de week zijn de activiteiten verspreid door Tilburg. Je maakt dus veelvuldig gebruik van de fiets om eenvoudig van de ene naar de andere locatie te komen. Let er op dat de politie deze week extra controles uitvoert op gestolen fietsen! Je kunt natuurlijk ook een fiets huren bij het station in Tilburg. Wees hier wel tijdig bij, aangezien er veel mensen deze week een fiets huren. Tijdens Discovery Playground in TOP Week is het mogelijk om alsnog zelf een fiets te kopen.

Swapfiets

Geen zin om een fiets van thuis mee te nemen? Fiets vanaf 20 augustus tot 30 september voor €15 rond op een Swapfiets! Meld je aan via het het inschrijfsysteem, zolang de voorraad strekt!

Meer informatie

Like us on Facebook!

TOP Week

1 month 3 weeks ago

Hey!
Om het nieuwe studiejaar een gezonde start te geven, trakteert eazie jou nu op 2,- korting.
Ga je voor een wrap, een poké bowl of een healthy wok maaltijd?
Check: www.eazie.nl/2-euro-kado/

Nog...