Wat neem ik mee?

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je zorgeloos TOP Week in kunt gaan! Hieronder staan enkele benodigdheden:

Fiets

Tijdens de week zijn de activiteiten verspreid door Tilburg. Je maakt dus veelvuldig gebruik van de fiets om eenvoudig van de ene naar de andere locatie te komen. Let er op dat de politie deze week extra controles uitvoert op gestolen fietsen! Je kunt natuurlijk ook een fiets huren bij het station in Tilburg. Wees hier wel tijdig bij, aangezien er veel mensen deze week een fiets huren. Tijdens Discovery Playground in TOP Week is het mogelijk om alsnog zelf een fiets te kopen.

Swapfiets

Geen zin om een fiets van thuis mee te nemen? Fiets vanaf 20 augustus tot 30 september voor €10 rond op een Swapfiets!

Meer informatie

E-ticket

Nadat je betaling is ontvangen, ontvang je een bevestiging van je inschrijving via e-mail. In deze e-mail staat een link naar je e-ticket(s). Ook kun je via je TOP account e-ticket(s) downloaden.
Je e-ticket is je bewijs van inschrijving, dus zorg ervoor dat je dit e-ticket uitgeprint meeneemt naar de registratie op maandagochtend 20 augustus. Daarnaast kun je ook tijdens de registratie het aantal bestelde munten ophalen met behulp van uitgeprinte e-ticket(s) voor de munten.

Let op: als je een wijziging in je inschrijving hebt aangebracht, dan is de barcode aangepast en moet je het e-ticket opnieuw uitprinten.

Paspoort/ID

Om jezelf te kunnen registreren op maandagochtend 21 augustus heb je naast je e-ticket, ook je paspoort of ID-kaart nodig. Met behulp van je paspoort of ID-kaart controleren we tijdens de gehele TOP week op leeftijd i.v.m. de alcoholwetgeving.

Pinpas/contant geld

Drankjes die je nuttigt tijdens TOP Week zijn voor eigen rekening en kun je betalen met behulp van TOP munten. TOP munten kun je kopen op alle locaties tijdens TOP Week. Uitgezonderd bij de namiddagprogramma’s van studentenverenigingen. De verenigingen hebben eigen munten tijdens deze week.

Sport-, zwemkleding en gemakkelijke (sport)schoenen

Op dinsdag wordt Discovery Playground georganiseerd, met opblaas- en waterspellen. Je loopt dus het risico om aardig nat te worden. Het is verstandig om dinsdag dus je sport- en zwemkleding aan te trekken. Daarnaast is vrijdag de Dive & Chill, waarbij je je zwemkleding weer nodig hebt. Ook wordt er tussendoor veel gewandeld, dus comfortabele schoenen zijn essentieel.

Slaapzak en luchtbed/matje

Mocht je nog geen slaapplek in Tilburg hebben, dan zorgen je mentoren voor een slaapplaats. Je moet echter wel zelf voor je slaapspullen zorgen, zoals een luchtbed, kussen, slaapzak e.d.

Telefoon en oplader

Met je mobiel kun je de TOP applicatie downloaden. Zo heb je altijd het actuele programma van TOP Week bij de hand. Als je een windows telefoon hebt, kan je de applicatie niet downloaden. Je kunt dan langs Headquarters (Burgemeester Brokxlaan 2, Tilburg) om een programmaboekje op te halen.

Regenkleding

Mocht het weer tegenvallen, dan kun je jezelf hier alvast op voorbereiden door een waterdichte jas en eventueel broek mee te nemen.

Zonnebrandcrème

Als het heerlijk weer is, heb je natuurlijk zonnebrandcrème nodig om jezelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.


Like us on Facebook!

TOP Week

2 days 13 hours ago

SOLLICITEER VOOR TOP BESTUUR

Wil jij het grootste studentenevenement van Tilburg organiseren? Ben jij in voor een uitdaging en klaar voor een onvergetelijke ervaring als deel van een zevenkoppig bestuur?

Wil je meer weten over een bestuursjaar bij Stichting Tilburg Orientation Program? Kom dan naar de informatieavond op 24 april om 20:30 uur in Café Philip, of bekijk het informatiepakket op onze website (https://www.top-week.nl/organisatie/bestuur/).

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd een email sturen naar top@uvt.nl, een whatsappje sturen naar 06-42092170 of kom langs op de bestuurkamer (E2.02).

Nog...