FAQ

Algemeen

TOP Week is de algemene introductieweek voor alle nieuwe studenten in Tilburg die starten in September. In deze week leer je als nieuwe student Tilburg en alles wat Tilburg je te bieden heeft kennen. Het is een week vol verschillende activiteiten, studie gericht en student gericht. Tijdens deze week leer je meteen ook je studiegenoten kennen, zodat je niet alleen in de collegebanken hoeft te zitten. Wil je meer informatie? Kijk dan bij TOP Week.
TOP Week is elk jaar de week voordat het nieuwe collegejaar begint. In 2017 vindt TOP Week plaats van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus.
Om mee te doen aan TOP Week betaal je € 75,-. Voor € 75,- heb je toegang tot alle activiteiten en feesten in TOP Week. In de deelnemersbijdrage van TOP Week zit vier keer lunch en vijf keer avondeten inbegrepen. Drank is niet inbegrepen en voor eigen rekening.
TOP Week wordt georganiseerd voor alle nieuwe studenten die in Tilburg gaan studeren aan een van de Hoger Onderwijs instellingen. In deze week leren zij al het moois van Tilburg en hun toekomstige studiegenoten kennen.
TOP Week bestaat uit verschillende studentgerelateerde activiteiten. Zo is er een TOP-ON en TOP-OFF, Discovery Playground, TOP Cantus, Pub Crawl en daarnaast bezoek je ook alle studentenverenigingen van Tilburg. Kijk  hier voor een overzicht van het programma.
TOP Week wordt georganiseerd door en voor studenten. De organisatie bestaat uit een zevenkoppig bestuur wat zich het hele jaar inzet aangevuld met verschillende commissies die zich een aantal maanden inzetten om een geweldige TOP Week neer te zetten! Daarnaast wordt Stichting TOP begeleid door Tilburg University en gecontroleerd door de Raad van Toezicht. Wil je meer over ons weten neem dan een kijkje bij de organisatie. organisatie.
TOP is de afkorting van Tilburg Orientation Program.
Programma Introductie (PI) wordt vanuit de faculteiten en het International Office geregeld. De PI is verplicht voor alle nieuwe studenten. Dus ook als je niet aan TOP Week meedoet. Voor meer vragen verwijzen we je door naar de Student Desk of de Tilburg university website

 

Deelnemers

Je kunt je op de site inschrijven van 24 mei tot en met 14 augustus 2017.
Mocht je nog geen slaapplek in Tilburg hebben, dan zorgen je mentoren voor een slaapplaats. Je moet echter wel zelf voor je slaapspullen zorgen.
Als je toch niet mee kunt doen aan TOP Week terwijl je jezelf al wel hebt ingeschreven, moet je je afmelden. Doe je dit voor 24 juli, dan ontvang je de volledige deelnemersbijdrage terug. Bij afmelding tussen 24 juli en 13 augustus, ontvang je de helft van het inschrijfgeld retour, aangezien er reeds kosten zijn gemaakt. Als je je afmeldt na 13 augustus, heb je helaas geen recht meer op teruggave van de deelnemersbijdrage.
Mocht je niet bij de registratieochtend aanwezig kunnen zijn, dan moet je je bandje ophalen op het Headquarters. Deze bevindt zich in de koepelhal bij de Spoorzone. Het is wel noodzakelijk dat je van tevoren een e-mail stuurt naar topregistratie@tilburguniversity.edu wanneer je je bandje komt ophalen. Vergeet je e-ticket en een geldig legitimatiebewijs niet mee te nemen.
Ja, TOP Week is ook voor Master studenten. Je wordt ingedeeld in een groepje met mede Master studenten en twee mentoren die ook in hun Master fase zitten. Voor de Master groepen is er op onderdelen een aangepast programma.

 

Ouderejaars studenten

Nee, dit kan alleen wanneer je aan een nieuwe studie begint. Wel zijn wij elk jaar op zoek naar mentoren die de nieuwe studenten in Tilburg rondleiden en samen het begin van hun studententijd inluiden of enthousiaste vrijwilligers die ons in TOP Week helpen bij activiteiten. Dus wil je nog een keer meedoen? Schrijf je dan vooral in als mentor of help mee als vrijwilliger!
Je kunt je vanaf 24 mei tot en met 28 juli 2017 via deze website inschrijven als vrijwilliger voor TOP Week. Je moet je voor ten minste twee activiteiten inschrijven als vrijwilliger. De deadline ligt op vrijdag 28 juli.
Tussen 27 maart en 10 april 2018 wordt de registratie voor TOP mentoren weer geopend! We zien je inschrijving graag tegemoet!
Deze zijn 1&2, 2&3 en 4&5 augustus. Als je mentor of reserve mentor bent dan heb je een e-mail ontvangen van topmentoren@uvt.nl met de datum van het kamp dat je bent ingedeeld!


Like us on Facebook!

TOP Week

16 hours 7 minutes ago

-- ENGLISH BELOW --

TOP is druk bezig met de organisatie van een onvergetelijke TOP Week! 013 Straatjes en Citymarketing Tilburg hebben het spel Experience Tilburg ontwikkeld, waardoor je de stad Tilburg beter leert kennen! Het spel neemt je mee naar de verborgen plekken en uithoeken waar meer bloeit en broeit dan je denkt. Hieronder kunnen jullie alvast 2 locaties zien die jullie zullen gaan bezoeken.

---------------------------------------------------------------------------------

TOP Week is busy with the organization of an unforgettable TOP Week! 013 Straatjes and Citymarketing Tilburg developed a game Experience Tilburg, which will help you to get to know the city of Tilburg. With the help of a board game and a map, your group will hunt for hidden spots and remote parts of the city of Tilburg: cultural, culinary, and vibrant places where more is going on than you would think. Down below you can see 2 locations which you will visit.

Nog...