FAQ

Algemeen

TOP Week is de algemene introductieweek voor alle nieuwe studenten in Tilburg die starten in September. In deze week leer je als nieuwe student Tilburg en alles wat Tilburg je te bieden heeft kennen. Het is een week vol verschillende activiteiten, studie gericht en student gericht. Tijdens deze week leer je meteen ook je studiegenoten kennen, zodat je niet alleen in de collegebanken hoeft te zitten. Wil je meer informatie? Kijk dan bij TOP Week.
TOP Week is elk jaar de week voordat het nieuwe collegejaar begint. In 2017 vindt TOP Week plaats van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus.
Om mee te doen aan TOP Week betaal je € 75,-. Voor € 75,- heb je toegang tot alle activiteiten en feesten in TOP Week. In de deelnemersbijdrage van TOP Week zit vier keer lunch en vijf keer avondeten inbegrepen. Drank is niet inbegrepen en voor eigen rekening.
TOP Week wordt georganiseerd voor alle nieuwe studenten die in Tilburg gaan studeren aan een van de Hoger Onderwijs instellingen. In deze week leren zij al het moois van Tilburg en hun toekomstige studiegenoten kennen.
TOP Week bestaat uit verschillende studentgerelateerde activiteiten. Zo is er een TOP-ON en TOP-OFF, Discovery Playground, TOP Cantus, Pub Crawl en daarnaast bezoek je ook alle studentenverenigingen van Tilburg. Kijk  hier voor een overzicht van het programma.
TOP Week wordt georganiseerd door en voor studenten. De organisatie bestaat uit een zevenkoppig bestuur wat zich het hele jaar inzet aangevuld met verschillende commissies die zich een aantal maanden inzetten om een geweldige TOP Week neer te zetten! Daarnaast wordt Stichting TOP begeleid door Tilburg University en gecontroleerd door de Raad van Toezicht. Wil je meer over ons weten neem dan een kijkje bij de organisatie. organisatie.
TOP is de afkorting van Tilburg Orientation Program.
Programma Introductie (PI) wordt vanuit de faculteiten en het International Office geregeld. De PI is verplicht voor alle nieuwe studenten. Dus ook als je niet aan TOP Week meedoet. Voor meer vragen verwijzen we je door naar de Student Desk of de Tilburg university website

Deelnemers

Je kunt je op de site inschrijven van 24 mei tot en met 14 augustus 2017.
Mocht je nog geen slaapplek in Tilburg hebben, dan zorgen je mentoren voor een slaapplaats. Je moet echter wel zelf voor je slaapspullen zorgen.
Als je toch niet mee kunt doen aan TOP Week terwijl je jezelf al wel hebt ingeschreven, moet je je afmelden. Doe je dit voor 24 juli, dan ontvang je de volledige deelnemersbijdrage terug. Bij afmelding tussen 24 juli en 13 augustus, ontvang je de helft van het inschrijfgeld retour, aangezien er reeds kosten zijn gemaakt. Als je je afmeldt na 13 augustus, heb je helaas geen recht meer op teruggave van de deelnemersbijdrage.
Mocht je niet bij de registratieochtend aanwezig kunnen zijn, dan moet je je bandje ophalen op het Headquarters. Deze bevindt zich in de koepelhal bij de Spoorzone. Het is wel noodzakelijk dat je van tevoren een e-mail stuurt naar topregistratie@tilburguniversity.edu wanneer je je bandje komt ophalen. Vergeet je e-ticket en een geldig legitimatiebewijs niet mee te nemen.
Ja, TOP Week is ook voor Master studenten. Je wordt ingedeeld in een groepje met mede Master studenten en twee mentoren die ook in hun Master fase zitten. Voor de Master groepen is er op onderdelen een aangepast programma.

Ouderejaars studenten

Nee, dit kan alleen wanneer je aan een nieuwe studie begint. Wel zijn wij elk jaar op zoek naar mentoren die de nieuwe studenten in Tilburg rondleiden en samen het begin van hun studententijd inluiden of enthousiaste vrijwilligers die ons in TOP Week helpen bij activiteiten. Dus wil je nog een keer meedoen? Schrijf je dan vooral in als mentor of help mee als vrijwilliger!
Je kunt je vanaf 24 mei tot en met 28 juli 2017 via deze website inschrijven als vrijwilliger voor TOP Week. Je moet je voor ten minste twee activiteiten inschrijven als vrijwilliger. De deadline ligt op vrijdag 28 juli.
Tussen 27 maart en 10 april 2018 wordt de registratie voor TOP mentoren weer geopend! We zien je inschrijving graag tegemoet!
Deze zijn 1&2, 2&3 en 4&5 augustus. Als je mentor of reserve mentor bent dan heb je een e-mail ontvangen van topmentoren@uvt.nl met de datum van het kamp dat je bent ingedeeld!

Swapfiets

Bij Swapfiets krijg je voor een vast bedrag per maand een fiets. Swapfiets zorgt ervoor dat je fiets het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Dan zorgt Swapfiets dat je fiets binnen 12 uur weer werkt. Schrijf je nu in voor een Swapfiets via het aanmeldformulier en probeer Swapfiets van 21 augustus t/m 30 september voor €10,-.
Met de TOP-deal heb jij een fiets tot eind september. Lever je de Swapfiets vóór 1 oktober in dan is je Swapfietsabonnement daarmee opgezegd. Ben je blij met je Swapfiets? Dan kan je er zorgeloos op rond blijven fietsen. Je TOP-deal wordt automatisch omgezet naar een studentenabonnement. Je betaalt dan €12,- per maand voor een altijd werkende fiets.
Je fiets is op te halen op de eerste dag van de TOP Week. De locatie laten we tegen die tijd weten.
Nee. Onderhoud en reparaties die bij normaal gebruik van een Swapfiets voorkomen zijn gratis en worden binnen 12 uur gefixt. Kijk in onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
We hebben een eigen risico. Dit betekent dat je bij diefstal €40,- betaalt als je fiets op een dubbel slot stond. Stond je fiets op een enkel slot dan komt daar €60,- bovenop.

Like us on Facebook!

TOP Week

2 days 13 hours ago

SOLLICITEER VOOR TOP BESTUUR

Wil jij het grootste studentenevenement van Tilburg organiseren? Ben jij in voor een uitdaging en klaar voor een onvergetelijke ervaring als deel van een zevenkoppig bestuur?

Wil je meer weten over een bestuursjaar bij Stichting Tilburg Orientation Program? Kom dan naar de informatieavond op 24 april om 20:30 uur in Café Philip, of bekijk het informatiepakket op onze website (https://www.top-week.nl/organisatie/bestuur/).

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd een email sturen naar top@uvt.nl, een whatsappje sturen naar 06-42092170 of kom langs op de bestuurkamer (E2.02).

Nog...