Bereikbaarheid

TOP Week 2018 start op maandagmiddag 20 augustus met de registratie. De registratie vindt plaats in het Tilburg University Sports Center (Academielaan 5). Hieronder staat aangegeven hoe je het sportcentrum kunt bereiken vanaf Tilburg Centraal Station. Let op: op welke manier je ook komt, je hebt tijdens TOP Week altijd een fiets nodig omdat je veel van de stad gaat zien!

Tijdens TOP Week is er ook een ‘Headquarters’ waar je op alle dagen terecht kunt met vragen of problemen. Ook worden hier alle gevonden voorwerpen verzameld. Headquarters van TOP Week is in de Koepelhal, bij de Spoorzone (weet je nog niet precies waar dit is, vraag het dan even aan je mentor, gebruik de TOP applicatie of vraag het simpelweg even op straat, Tilburgers zijn erg vriendelijk).

Registratie in het Tilburg University Sports Center

Het Sports Center is ten westen van Centraal Station. Volg de Hart van Brabantlaan tot je het Olympia-gebouw bereikt. Sla rechtsaf naar de Academielaan. Het Sports Center (Olympia-gebouw) is het tweede gebouw aan je linkerhand. Het is in totaal zeven minuten fietsen.

Je kunt ook met de bus vanaf het station. Je pakt dan stadsbus 2, 3 of 4 richting Reeshof of bus 131 (Breda via Gilze).
Je stapt dan uit bij de halte Prof. Cobbenhagenlaan.


Headquarters in de Koepelhal (Spoorzone)

De Spoorzone/Koepelhal bevindt zich ten oosten van het Centraal Station, aan de noordkant van het spoor.


Like us on Facebook!

TOP Week

1 month 3 weeks ago

Hey!
Om het nieuwe studiejaar een gezonde start te geven, trakteert eazie jou nu op 2,- korting.
Ga je voor een wrap, een poké bowl of een healthy wok maaltijd?
Check: www.eazie.nl/2-euro-kado/

Nog...