Duurzaamheid

Je hoort het steeds vaker, we moeten duurzamer leven. Maar wat is duurzaamheid nou eigenlijk? Eigenlijk valt alles wat te maken heeft met maatschappelijk verantwoord leven, milieu, ecologie en toekomstgericht denken onder duurzaamheid. Het is toch onze taak om goed voor de mensen en het milieu te zorgen.

Stichting TOP Week vindt duurzaamheid belangrijk. Een evenement is niet duurzaam, maar wel doen wij ons best om de evenementen zo duurzaam mogelijk te organiseren. Niet alleen tijdens de evenementen maar ook in de bedrijfsvoering hanteert Stichting TOP Week een duurzaam beleid.

Enkele voorbeelden waar TOP Week al veel aandacht aan besteed:

1. Drukwerk wordt op duurzaam papier geprint.

2. Alle plastic bekers in de TOP Week zijn biologisch afbreekbaar.

3. Afval (gft en afval) wordt gescheiden en separaat afgevoerd.

4. Petflessen en plastic worden ingeleverd en gerecycled.

5. Overgebleven maaltijden worden naar Pater Poels gebracht.

6. Licht & geluid leveranciers kiezen voornamelijk voor LED verlichting en andere energie-efficiënte apparatuur.

7. (externe) Partijen worden beboet wanneer zij een standplaats vervuild achterlaten opdat locaties zo min mogelijk overlast ondervinden van de TOP.

8. Bierkannen voor de TOP cantus zijn in eigen bezit en worden jaarlijks hergebruikt.

9. Verbruik van kantoorartikelen en printen worden door organisatie worden tot een minimum beperkt.

10. Steun aan een goed doel (duurzame samenleving).

11. Communicatie naar deelnemers geschiedt voornamelijk digitaal.

12. Het promoten van het gebruik van de fiets tijdens TOP Week.

13. Frisdranken worden geschonken door Vrumona, die ook veel aandacht besteden aan duurzaamheid.

14. TOP Week gaat heel de week Cashless organiseren, zonder munten of lange rijen.

Behalve de gebruikelijke eetkraampjes zal er deze editie ook biologisch en verantwoord bereid voedsel aangeboden worden.

TOP is nu nog vol op bezig met de organisatie van de nieuwe editie van de TOP Week. Met iedere partij zal besproken worden of het product of de dienst die ze leveren op een duurzame wijze geschiedt of kan geschieden.

Ideeën of suggesties zijn verder natuurlijk altijd welkom, TOP wil de week zo duurzaam mogelijk maken en staat dus voor alles open!


Like us on Facebook!

TOP Week

1 week 1 day ago

Hallo!!

Wij zijn Mise en Place, het leukste horecauitzendbureau van Nederland! Wij zullen er de gehele TOP-week voor zorgen dat jullie biertjes koud zijn, jullie snel geholpen worden en, ook niet geheel onbelangrijk, we zorgen voor een onvergetelijk feestje vóór en achter de bar. Aangezien wij altijd op de leukste partijen en evenementen werken, zijn we gewend aan goede feestjes en hard werken, dus je zal ons de hele week achter de verschillende barren aantreffen. Daarnaast hebben we ook nog verschillende activiteiten georganiseerd om jullie kennis te laten maken met ons geweldige bedrijf, Mise en Place. Welke activiteiten dit zijn is uiteraard nog een verrassing, maar kom ons zeker gezellig opzoeken in TOP Week om zelf te ontdekken hoe gezellig het is om te werken met wie, waar en wanneer JIJ wilt? Wij kijken er naar uit!!!

Nog...